Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszólítottam egy csajt, most ez ekkora durranás?
Figyelt kérdés
leszólítottam egy baromi dögös csajt, és azóta az osztálytársai úgy bámulnak, mint valami ufót
igazából azt mondta, hogy van barátja, de ez lényegtelen, nem jött össze
szerintem ez nem volt nagy dolog? szerintetek mért néznek így? mert tetszett nekik, vagy inkább kigúnyolnak a hátam mögött?
20 évesek vagyunk mindannyian
2013. febr. 9. 14:03
1/4 anonim válasza:
20 éves létükre elég gyerekes felfogásúak, ennyi itt a baj...
2/4 anonim válasza:
Ők a hülyék, nem te!
Sajnos most neked nem jött össze, de más fiú példát vehetne rólad, hogy legalább te bátorkodtál.... van barátja, sajnos, (szeresd a tisztességes játékot!), a bátorságod maradjon meg, lehet, hogy a következő lánynál már szerencséd lesz :)
3/4 anonim válasza:
Fölösleges volt kitörölni a linket, mert ott alul találhatóak a hasonló kérdések amiben meg lehet néni ugyanezt a kérdést 10 évvel ezelőttről. xD
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
hát ez nem a szerencsén múlik, hanem rajtam
tisztességes játékon mit értesz?
2013. febr. 9. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!