Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Leszólítottam egy csajt, most...

Leszólítottam egy csajt, most ez ilyen nagy valami?

Figyelt kérdés

leszólítottam egy baromi dögös csajt, és azóta az osztálytársai úgy bámulnak, mint valami ufót

igazából azt mondta, hogy van barátja, de ez lényegtelen, nem jött össze

szerintem ez nem volt nagy dolog szerintetek mért néznek így a fiú osztálytársak rám? mert tetszett nekik, vagy inkább kigúnyolnak a hátam mögött?

20 évesek vagyunk mindannyian

2013. febr. 4. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak irigyek, mert bennük nem lenne ennyi bátorság. Én csípem az olyanokat, akik le mernek szólítani valakit. Engem is leszólíthatnál! :D Na jó csak vicceltem. :D
2013. febr. 4. 17:05
 2/3 A kérdező kommentje:
keserű tapasztalatból rájöttem, hogy neten nem lehet csajozni, mert azt hiszik, hogy beszari nyúl vagyok
2013. febr. 4. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom, csak hülyeségből írtam. Az is csak úgy jó, ha az illető a közeledbe lakik. A másik dolog meg, hogy lehet, hogy itt jól kijössz valakivel, de ha találkozol vele, akkor meg kiábrándulsz belőle, még ha nem is akarnál!
2013. febr. 4. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!