Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon magas vagyok 178 centi és 14 éves? Azt mondják nagyon nehezen fogok párt találni . Irjatok lécci kort és magasságot köszönöm válaszaitokat
Ha valami nagyon megfogna egy nőben, az sem zavarna ha 160 centi lenne, de az sem ha 2 méter, (én 180 vagyok) Minden kapcsolat kizárólag két emberen múlik, nem azon hogy, most az utcán ki mit gondol, a magasság különbségről, korkülönbségről, meg egyéb más dolgokról.... ha ez az adott két embert nem zavarja, sőt tök jól megvannak egymással, onnantól kezdve nincs miről beszélni.
23/F
Én eggyet tudok..átlagosan MO.-n egy nő szemében egy 175-ös pasi már "magas"...de speciel én totál le@arom mert én az 175-ömmel azt mondom alkalmilag jöhet bármilyen magas csaj,viszont kapcsiban jobban tetszik az,ha alacsonyabb nálam a Hölgy..és ez nálam nem a magasságról szól..egyszerűen imádom az aranyos,kis alacsony és kerek fenkű csajokat! :)))
24/F
Nekem sok ilyen magas barátnőm van, és egyiknek sem volt soha különösebb gondja a pasizással. Nyugi.:)
20/L, 169 cm
én 183 centi vagyok, nekem csak akkor lenne bajom ha ilyen magassággal vékonyka lennél :P
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!