Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt leggázabb dolog amit egy fiú mondott nektek, vagy a legrosszabb amit el tudtok képzelni, hogy mondhatna?
"ha esetleg elhagynálak akkor is vissza jövök hozzád és csinálok magamnak egy gyereket tőled"
"nincs pénzem,drága a csoki"-másnap vett egy telefont
Milyen bunkó pasik vannak..
Nekem nem mondott sosem ilyeneket a pasim.. (még csak egy VOLT). Én szakítottam vele, méghozzá üzebnetbe, kb. 5 hónapja, tegnap meg rám írt, hogy hiányzom neki.
De nem tudja fel fogni, hogy csak azért jártam vele, mert nagyon erőszakoskodott.. :P
Sajna még most sem vette észre, hogy mennyi mindenben különbözünk.
Nekem egy fiú (az osztályomból) mondta, a napokban azt, hogy: "Jó alakod van, de azért a seggeden még formálnék."
Szóval így kezdte az udvarlást.. xD
Aznap epp egy olyan naciba mentem suliba, ami nem hangsúlyozta ki a "domborulataimat".
Különben elég nagy denekem van, néha nem is szeretem, mert mindenki (a fiúk) azzal vannak el (nem kell félreérteni, nem vagyok leszbi). Szinte majdnem akkora, mint VV Dórié, anyám meg Jennifer Lopezhez hasonlít.. (a szülők.. :P)
Nekem nem mondtak semmit, de az is már nagyon fájt mikor a VILÁG LEGJOBB (szerintem) pasiját megláttam a rokonommal csókolózni (aki egy b*dös ribi), közben meg azelótti nap tudtam meg, hogy jár "valakivel".
Egyébként a csaj arról volt "híres" a mi kis városunkban, hogy minden hónapban másik pasival járt (már 5-től) és a rekordja a következő: fél napig járt egy pasival (magyarul: megb*szta a srác utána meg hagyta a f*nébe).
De azóta már szakítottak a szép fiúval (aki nekem őrülten tetszik)..
Ja és kiderült a rokonomról, hogy az osztálytársam 1x levideózta, hogy lesz*pta a barátját (fúj)..
Szerencsére randin meg kapcsolatban nem voltak ilyen tipikusan tahó one-linerek... nem azt mondom, hogy veszekedés nem volt (olyan volt ilyenből pl., hogy otthon megbeszéltük, hogy tahó volt velem... erre nyilvánosan, hangosan közölte velem később, hogy végiggondolta, pés én hisztiztem túl a dolgot... úgy, hogy ott voltunk nyilvánosan, és mivel nem vagyok az a mások előtt balhézó ember, ott helyben nem is tudtam megvédeni magam... amikor kettesben lettünk, azért kiosztottam... vagy olyan, hogy bókolni akar, de hülyén veszi ki magát... pl. nőies helyett azt mondta, asszonyosan nézek ki, aztán csodálkozik, hogy miért szontyolodtam el :D).
De ilyen ismerkedni kívánó pasasoktól volt pár érdekes mondat...
(kis 14éves cigány takony): Te majdnem olyan szép vagy, mint a Lakatos Kriszti!
(megint 13éves kis takony): Dugnálak! (már bocs, de egy 13évesben legyen már több tisztelet az idősebbek iránt...)
(épp megyek be a Rossmannba): Melyik testrészedet kívánod ápolni?
Kisasszony, miért siet annyira? Lett volna magának egy igen komoly szexuális ajánlatom! (PONT EZÉRT!)
Ami meg a leggázabb dolog, amit mondhatna... mondjuk kapcsolatban:
"exem/anyukám jobban csinálta"
"fogyj le / festesd be a hajad / csináltasd meg a melled" főleg hogy én a mostani kapcsolatomban pl. semmiben nem változtam a megismerkedésünkhöz képest
"mi az, hogy segítsek be a mosogatásban? az női munka".
Ja meg ami még elhangzott... szeretem magam sminkelni, mindig igényes sminkben lépek ki, soha nem alkalomhoz nem illőben... erre kaptam több burkolt megjegyzést arra pasasoktól, hogy biztos könnyűverű vagyok, mert sminkelek, miért nem megyek velük szobára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!