Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt leggázabb dolog amit egy fiú mondott nektek, vagy a legrosszabb amit el tudtok képzelni, hogy mondhatna?
-Van melled?
-:D Van...
-Akkor miert nem hoztad magaddal?
(megjegyzem nem nagyok,de 75B-C nem is olyan nagyon pici)
Elso randin vegigtapogatott s elmondta(pedig nem kerdeztem),hogy hasrol meg fogynom kellene,a kezemre es a combomra meg gyurnom,de amugy egesz turhetoen nezek ki. (173 cm,55 kg,akkor mar 2 honapja edzettem)
Nem kell sajnálni,én egyik beszólóval se kezdtem,csak egy elpararolt fél délutánt.
Van normális párom,akink eszébe nem jutott volna ilyen tapló módon beszólni :)
-rossz alvó vagy, ugye??
-miért?
-elég durván karikás a szemed.
Jó, tény, hogy tényleg karikás volt, na de ilyet mondani első randin???? idióta barom...
"Nagyító kell a melledhez." Ágyban összebújva, 7 hónapos kapcsolatban. Kicsi a cicim (70A-B), sose tudtam igazán elfogadni, és ezt ő is tudta.
"Meghíztál." Mert 21 évesen nőiesebb (csípőszélesség, ilyesmik) voltam, mint 18 évesen, amikor utoljára látott. Egyébként 48kg vagyok.
"Utálom a gumit, ki is dobom, szedj inkább gyógyszert." Rögtön azután, hogy bevettem a 72órást.
Tény, hogy már egyik kapcsolat se volt tökéletes, de ezek után mindegyiknek rövid időn belül vége is lett. :D
"te vagy az első kövér barátnőm" (185 centi vagyok, és akkor voltam 65 kiló)
"xy-nak [akivel megcsalt] sokkal jobb melle van, mint neked"
"nem borotválom le a farkamat, mit szólna anyukám"
illetve még egy, amit ugyan nem nekem mondott az illető, hanem a közös barátainknak miután szakítottunk, de elég vicces. "fúú de megb*sztam a k....i templom oltárán!"
a valóságalapja annyi, hogy részegen hazafelé rosszul lett, és a plébánia lépcsőjére ültettem le hogy ne okádjon végig mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!