Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek azt úgy nagy általánosságban hogyha
egy lány rock zenét hallgat? (Pl. Green day, my chemical
romance ac/dc, miss pretty recklees)
Figyelt kérdés
Mindemellett, azért mondjuk még ha adok is magamra, és nem vagyok bunkó. :D
én is lány vagyok.. és imádom a rockot, csak sajnos a kinézetem miatt (nem krvás) a fiúk azthiszik, hogy rögtön gerincre vághatnak.. kivéve akinek van esze:)
egyébként ezek nem igazi rock együttesek... Nirvana, 30 seconds to Mars, Billy Talent és társaik:) na ezek az igazi jó együttesek, és ha szereted őket, az nem abban nyilvánul meg, hogy ismered a leghíresebb számaikat, hanem, hogy az összes albumukat ismered és azokról az összes számot és szintén az összeset (legalábbis a nagy részét) szereted.. mindezt nem azért mondtam, hogy belédkössek, ja de most látom, hogy AC/DC-t is írtál.. na látod ők is királyok, meg green day+pretty reckless is jó..szóval, ja alapjában véve jó kis ízlésed van ;) azzal meg ne foglalkozz, hogy kinek tetszik és kinek nem.. a gyökereknek úgysem fog
2013. febr. 16. 19:34
22/35 anonim válasza:
utolsó: 17 lány voltam
2013. febr. 16. 19:34
23/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, rendes vagy:) Egyébként én azt a tipikus ember vagyok akit érdekel mások véleménye. De például az öltözködésem az ilyen nagyon színes, vagy ha pedig valami feketésebbet veszek fel (például a mostani profilképem az fekete felső piros nyakkendővel, amiről az egyik barátnőm vette észre hogy hasonló, mint az egyik green day-es kép, de nem szándékosan:))akkor is feldobom valamivel:)Naigen szóval, érdekel abban is mások véleménye, csak nem éppen adok rá, maximum a három legjobb barátnőmére (de arra sem mindig), és sokszor meg is kapom hogy "most hippi vagy vagy rocker?", szerencsére az osztálytársaim nagyon rendesek, és volt már hogy ezért összetűzésbe keveredtek másokkal... Naigen szóval itt arra akarok kilyukadni hogy mindig azt teszem, és viselem, amiért és amiben jól érzem magam, és mindig mosolygok. És egyébként azok az együttesek sem rosszak amiket te mondtál, de mégsem az igazi, egyébként azóta már megtoldottam a listát a fall out boy-jal :D (tudom hogy az sem teljesen rock, de szeretem) és ezeknek az együtteseknek tényleg szinte minden albumát ismerem.:)
2013. febr. 16. 19:41
24/35 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként az a vicces, hogy ez a változás körülbelül egy hónapja történt meg nálam, és azóta hallgatok rockot, electro és disco zene helyett, és sokkal jobban tetszik, azóta fejezem ki magamat az öltözködésemmel is, és sokkal jobban érzem magamat azóta:)Valamint azóta a "Nem fogok megfelelni mindenkinek, sőt csak magamnak" elvet alkalmazom, mert mindenkinek úgy sem tudnék soha senkinek megfelelni:)
2013. febr. 16. 19:44
25/35 A kérdező kommentje:
még mindig az utolsó válaszolóhoz:) szívesen beszélgetnék veled, igazán jófejnek és értelmesnek tűnsz, barátaim is hasonló felfogásúak:)
2013. febr. 16. 19:52
26/35 anonim válasza:
"Nem fogok megfelelni mindenkinek, sőt csak magamnak" elv alapból életképtelenné tesz egy kapcsolatot, mert bizonyos helyzetekben kölcsönös kompromisszumot kel kötni, de erre majd magad is rájössz. A rockzene nem kizáró ok a srácoknál, max kevésbé mernek közeledni, nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Bár én goth vagyok, az egy kicsit más műfaj...:P 19/L
2013. febr. 16. 19:59
27/35 anonim válasza:
nembaj az, ha áttértél rockra..sőt, nagyon is jó:) ezerszer jobb ez a zene, mint a tipik tuctuc és ráadásul még fiatal vagy, szóval nagyon sokat fogsz formálódni ilyen téren, főleg ha majd véletlenszerűen megismerkedsz új bandákkal, vagy ha idősebb leszel és eljutsz olyan fesztiválokra, koncertekre, ahol szinte csak ilyen előadók vannak:) és ez hozzáfog járulni a stílusod, ízlésed, kifejezésmódod formálódásához, és hidd el, sokkal jobb, hogy ezt a vonalat képviseled, mintha valami ócska kis Bed beach-es szolis ribi lennél:) általában aki ilyen zenét hallgat, annak a gondolkodásmódja is más és értelmesebb. és nem az a lényeg, hogy minél keményebb rock legyen.. nembaj, ha olyan együtteseket is hallgatsz amiben van egy kis pop beütés, a lényeg, hogy neked tetsszen.
bár pár évvel idősebb vagyok nálad, de felőlem beszélgethetünk:)
2013. febr. 16. 20:00
28/35 anonim válasza:
amúgy #21/#22 voltam
2013. febr. 16. 20:00
29/35 A kérdező kommentje:
Szerencsére az osztályunk nagy része is inkább ezt a rockos ágazatot képviseli, ezért sokan nem is szeretik az osztályunkat (7.osztálytól 12.-esekig) de szerintem az egész iskolából mi vagyunk a legjobban összeszokott osztályközösség annak ellenére hogy ez a második évünk együtt. Viszont sajnos közülünk is vannak páran akik nem éppen ezt az ágat képviselik, érdemes ezt az alatt érteni hogy minden hétvégén eljárnak valahova és minden hétfőn elújságolják hogy éppen kivel kavartak... nem fogom tudni soha felfogni hogy ez mire jó... (Na ők ezek a pláza cicás, Bed Beach-es ágazat) Ők azok akik inkább a másik osztályba valók és a másik osztályból van akik inkább hozzánk tartoznak, szóval lenne három ember akit ki kéne cserélni...:)
2013. febr. 16. 20:14
30/35 anonim válasza:
A 21-es mintha csak az én gondolataimat írta volna le.
A halálom az amikor valaki azt mondja,hogy imádja pl. a Nirvana-t,de a Smells like teen spirit-en kívül egy számot sem tudna tőlük említeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!