Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti barátnőtök is ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti barátnőtök is ilyen utálatos ha megjön neki?

Figyelt kérdés
Egyszerűen mint aki undorodik tőlem, mindenbe beleköt, olyanokat mond mintha rühellne....És ez mindig csak akkor van amikor megvan neki....de már elég unalmas -.-
2013. febr. 6. 21:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
Azért ezt én sem értem nő létemre, hogy miért kell menzeszkor ennyire sértőn viselkedni. Nyilván rossz neki, hormonok stb, de azért vagyunk különbek az állatoknál, mert tudunk viselkedni. Kicsit ő is igyekezhetne. Könnyű mindent a mensire fogni.
2013. febr. 6. 22:23
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

Vedd fel hangra amiket olyankor leművel aztán egy héttel később mutasd meg neki.

Hidd el tuti siker.

Ha meg nem látja be, hogy gáz, akkor nem is érdemes vele foglalkozni, mert tuskó.

2013. febr. 6. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha már ez kiakaszt, mi lesz veled majd akkor, ha a barátnőd/feleséged gyereket vár?

Terhesen ugyanez megy, csak pepitában.

Dühkitörések, állandó hangulatingadozás, hol könnyekben tör ki, hol nevetni kezd... 9 hónapon át.

Akinél nem olyan durva, annál nem azért nem az, mert "olyan f.asza kislány, hogy kibírja", hanem csak szerencsés, hogy nem bolondítják meg annyira a hormonok.

A klimax hasonlóan szép időszak.

Kérdező!

Olvasd el ezt, hogy tudd miről beszélsz:

[link]

Egyet tehetsz ellene: veszel erre való vitaminkészítményt a barátnődnek.

Ilyen pl.: a magne b6 femina, meg még van pár ilyen

Van akinél ez segít csökkenteni az egész menstruációval járó feszkót.

2013. febr. 6. 23:16
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat!
2013. febr. 6. 23:46
 15/21 A kérdező kommentje:
De szerintem akkor is gáz ha valaki nem tudja megfékezni az indulatait, elvégre emberek vagyunk nem állatok...szerintem.....én sem kezdek el balhézni ha rossz napom van....
2013. febr. 7. 09:18
 16/21 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted.

Ez nem csak egy rossz nap.

Olyan érzés, mintha a tested fellázadna ellened.

Nem azt teszi, amit szeretnél.

Olvasd már el, mert úgy látszik eddig nem tetted!:

[link]

2013. febr. 7. 11:18
 17/21 A kérdező kommentje:
Elolvasom....
2013. febr. 7. 14:11
 18/21 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor ő most ilyen típus, ebbe bele kell nyugodnom és vagy folyamatosan gyógyszereznem őt vagy elviselni a folyamatos sárkánykodást (esetleg 1 hétig kerülni havonta)?
2013. febr. 7. 15:19
 19/21 anonim ***** válasza:

Most végre jól látod. Igen, ezek a lehetőségeid.

De nem gyógyszer, csak vitamin.

És ha neki beválik, és segít csökkenteni a menstruációt kísérő "idegbaj" tüneteit, ő is örülni fog.

2013. febr. 7. 17:13
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, elgondolkodom még rajtuk....egyéni tapasztalat és komment jöhet még természetesen....
2013. febr. 7. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!