Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti barátnőtök is ilyen utálatos ha megjön neki?
Egészségedre!
Ha ennyit nem bírsz ki, nem való neked párkapcsolat!
dehogy rühell, ilyenkor sokan ingerültek.
Beszélj vele, hogy ez neked rosszul esik (akkor szólj, ha épp nincs meg neki :D )
Nézd, ez a hormonokkal jár.
Olyankor én is ingerlékenyebb vagyok, de igyekszem rá odafigyelni, és a párjaim is segítettek ebben. Nyilván nem beszéltem velük úgy mint egy kutyával, de bármin képes vagyok olyankor megsértődni. Ez van, nem volt gond ezzel eddig, sosem volt belőle nagy vita, egyszerűen ha a párom tudja, hogy kell kezelni a helyzetet, semmi gond nincs ebből.
Én is toleráltam mikor a párom mondjuk fáradt volt és minden hülyeségért cseszegetett, abból se lett vita, tudtam, most rajtam a sor hogy megpróbáljam elsimítani a dolgot, a fáradtság sok mindent kihoz az emberből, meg a munkahelyi stressz, de azért vagyunk egymásnak, hogy megoldjuk a dolgokat.
Ismerős érzés... nyugi csak max 1 hetet kell így kibírnod =)
Üdvözlettel
Legly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!