Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti barátnőtök is ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti barátnőtök is ilyen utálatos ha megjön neki?

Figyelt kérdés
Egyszerűen mint aki undorodik tőlem, mindenbe beleköt, olyanokat mond mintha rühellne....És ez mindig csak akkor van amikor megvan neki....de már elég unalmas -.-
2013. febr. 6. 21:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Egészségedre!

Ha ennyit nem bírsz ki, nem való neked párkapcsolat!

2013. febr. 6. 21:34
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

dehogy rühell, ilyenkor sokan ingerültek.

Beszélj vele, hogy ez neked rosszul esik (akkor szólj, ha épp nincs meg neki :D )

2013. febr. 6. 21:36
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az biztos, hogy ez az időszak nagyon próbára teszi mindkét felet. Hidd el, hogy a barátnőd is szenved, mert rettenetesen ingerült, rossz kedvű ilyenkor az ember. MIndenesetre azért beszélj vele, mert némi önuralommal felül lehet kerekedni ezen a rossz hangulaton.
2013. febr. 6. 21:38
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm is kicsit "fura" de annyira nem szokott vészes lenni :) igaz legútobb megbántott, elakartam jönni tőle és elsirta magát, hogy maradjak :) (aztán maradtam is) de semmi extra nem szokott lenni amúgy :)
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ez a hormonokkal jár.

Olyankor én is ingerlékenyebb vagyok, de igyekszem rá odafigyelni, és a párjaim is segítettek ebben. Nyilván nem beszéltem velük úgy mint egy kutyával, de bármin képes vagyok olyankor megsértődni. Ez van, nem volt gond ezzel eddig, sosem volt belőle nagy vita, egyszerűen ha a párom tudja, hogy kell kezelni a helyzetet, semmi gond nincs ebből.

Én is toleráltam mikor a párom mondjuk fáradt volt és minden hülyeségért cseszegetett, abból se lett vita, tudtam, most rajtam a sor hogy megpróbáljam elsimítani a dolgot, a fáradtság sok mindent kihoz az emberből, meg a munkahelyi stressz, de azért vagyunk egymásnak, hogy megoldjuk a dolgokat.

6/21 A kérdező kommentje:
ja, milyen érdekes, amíg csak randiztunk vissza tudta magát fogni olyankor is......megjött a havi aztán akkor mindent szabad, mi.....
 7/21 legly ***** válasza:
36%

Ismerős érzés... nyugi csak max 1 hetet kell így kibírnod =)

Üdvözlettel

Legly

2013. febr. 6. 21:39
 8/21 A kérdező kommentje:
az a durva h az én bnőm egy házisárkány olyankor.....nem csak picit stresszes, ahogy írjátok, hanem igazi vérbunkó atomparaszt, már bocsánat....
2013. febr. 6. 21:40
 9/21 fospuska ***** válasza:
100%
üdv a klubban...:)
2013. febr. 6. 21:45
 10/21 A kérdező kommentje:
minden tiszteletem azon férfitársaimé akik képesek elviselni ezt az egészet....
2013. febr. 6. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!