Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz nekem valaha is barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz nekem valaha is barátnőm?

Figyelt kérdés
16 éves leszek nemsoká. Sajnos nem vagyok valami helyes, minden lány undorodik tőlem. Itthon haszonállatokat is tartunk, amihez nekem is segítenem kell. Ugye a juhnak, lónak is megvan a jellegzetes "illata". Az évek során akármennyire tiszta vagyok, mégis lehet érezni esetleg a faggyú vagy a gyapjú szagát. Ez a lányokat elvadítja, elkerülnek. De mégis valahogy vágyom egy lányra. Hogyan tudnék valakivel ismerkedni, és hol? Nem vagyok az az ivós, bulizós fajta. Köszi
2013. febr. 6. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan lánnyal próbálj ismerkedni, akinek nem új az ilyen élet és nem taszítják ezek a dolgok.
2013. febr. 6. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát nincs rá túl sok remény ezek alapján.
2013. febr. 6. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

használj valami finom parfümöt :) és próbálj meg egy kicsit többet adni a külsödre, nem kell sok, de máris szimpatikusabb leszel bárkinek :))

ahhoz, hogy barátnöd legyen meg nem kell se bulizni se inni, pedig sokan azt hiszik aztán jönnek a kérdések (részegen megb.sztam egy ronda csajt, és azóta zaklat...stb)

ja és ne itt nyavajogj!!

sok sikert :)

2013. febr. 6. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Falusi lánykát keress. :)
2013. febr. 6. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
próbálj kicsit jobban öltözni.ez tényleg használ én is elkezdtem szebb ingeket hordani és a lányok sokkal kedvesebbek:)
2013. febr. 6. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:
küüüldj képet, és szívesen megmondom miken lehetne "javítani" :)
2013. febr. 6. 18:33
 7/9 anonim válasza:

Ne aggodj, egyszer mindenki megtalalja a hozza illo part!:) Te is fogsz hozzad illot talalni!

En 18/L vagyok es meg nincs baratom, en is biztos fogok kapni egy hozzam illot, addig is varok turelmesen!:)

2013. febr. 6. 19:53
 8/9 anonim válasza:
hozd ki magadbol a legjobbat, használj parfümöt, növeld az önbizalmad.
2013. febr. 6. 20:33
 9/9 anonim válasza:

Keress egy nem finnyás nem szökecicababàt aki biztos megszeret ugy ahogy vagy egy kis dezodorral.

ha nem vagy jó ahogy vagy akkor máshogy se legyèl .ennyi

2014. jún. 29. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!