Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz valaha olyan fiú, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha olyan fiú, aki kielégíti romantikus lelkem igényeit?

Figyelt kérdés

Én nagyon érzékeny vagyok, és imádok álmodozni, hiszek a tündérmesékben. Legnagyobb vágyam, hogy valakibe már az első pillantásra beleszeressek, és én is szimpatikus legyek neki.

Nincs speciális igényem, csak tényleg azonnal fogjon meg benne valami, és viselje el, hogy én képes vagyok bármilyen apróságon elsírni magam, de nem hisztérikusan, csak elvonulok egy sarokba, és pityergek. :D És imádok romantikázni, persze néha én is vágyom a vadságra, de legtöbbször mesebeli életre vágyom... Cserébe nagyon tudok szeretni, és 100%-ig hűséges vagyok, őszinte és csúnya sem vagyok. :) Csak nagyon érzékeny, de elvileg minél érzékenyebb valaki, annál kreatívabb és művészi lelkűbb. :)

16/L

2013. febr. 4. 20:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem az ilyen lányok bejönnek:D

17f

2013. febr. 4. 20:09
 2/18 anonim ***** válasza:
nekem is :D
2013. febr. 4. 20:10
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
Tutira lesz! Az álmaidban találkozhatsz is vele... Mert a valóságban nincs olyan férfi akit a te igényeidre formálhatsz! 21/F
2013. febr. 4. 20:10
 4/18 anonim ***** válasza:

Nekem is egy ilyen pasi kéne, de eddig még nem találtam. Talán egy másik művészre/művészlélekre lenne szükség.

Az a baj, hogy annyi hátránya van ennek, hogy nem nézik az előnyeit. Inkább keresnek dögös ribit, aki szopizik, mint a kisangyal amikor csak akarják és nyeli mint a kacsa a nokedlit. :D Ez sok pasinak emberi érték sajnos. Utána meg panaszkodnak, hogy a nő nem hűséges..

Hát nem kell csodálkozni...

Egyszer talán mi is megtaláljuk a megfelelő párunkat. :)

22l

2013. febr. 4. 20:17
 5/18 anonim ***** válasza:
Ahogy egyre idősebb leszel,rájössz majd,hogy van olyan fiú,akit szerethetsz és aki viszontszeret,viszont hiba nélküli ember,és probléma nélküli kapcsolat nincs.Kompromisszumokat kell kötni,Neked is változnod,fejlődnöd kell,egymáshoz kell csiszolódnotok,el kell majd viselnetek egymás rigolyáit.Az élet ugyanis nem tündérmese.Néha meg kell állnod a sírást,a sértődést,mert az már igenis hiszti,néha el kell viselned,hogy a barátod nem hint rózsaszirmokat a lábadhoz,és lehet,hogy rossz napja van,bunkón szól Hozzád,hogy veszekedtek,stb.Természetesen létezhet olyan pasi,aki feltétel nélkül szeret majd,aki odaadó lesz,csak nem biztos,hogy olyan formában,ahogy ez az amerikai nyálas filmekben lenni szokott.Lehet,hogy nem fog ömlengeni az első öt percben,de két hónap múlva szó nélkül megcsinálja Neked reggel a szendvicset.Ez az igazi szerelem.Szerintem.
2013. febr. 4. 20:21
 6/18 anonim ***** válasza:

Azért ez fordítva is előfordul :D Én is képes voltam beleölni minden odaadásomat egy olyan lánynba aki utána szemrebbenés nélkül kivágott. 18/F

2013. febr. 4. 20:21
 7/18 anonim ***** válasza:

"hogy valakibe már az első pillantásra beleszeressek, és én is szimpatikus legyek neki."

0,0000000000000000000000000000000000000000(...)000000000000000000000000000000001%nál is kisebb az esélye.

Te leszel öregkorodra " az őrült macskás öregasszony" mint amilyen a Simpsonsba van

http://www.youtube.com/watch?v=k2-15mYWpmA

2013. febr. 4. 20:24
 8/18 anonim ***** válasza:
a nagy számok törvénye alapján biztos találni fogsz olyat,aki hozzád illik
2013. febr. 4. 20:27
 9/18 anonim ***** válasza:
Egy ilyen barátnőnek örülnék. 20/F
2013. febr. 4. 20:28
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Hiába örülnél neki dezsvír, ha nem jössz be neki elsőre akkor kasza. Lásd a kérdés részletezését.
2013. febr. 4. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!