Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz valaha olyan fiú, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha olyan fiú, aki kielégíti romantikus lelkem igényeit?

Figyelt kérdés

Én nagyon érzékeny vagyok, és imádok álmodozni, hiszek a tündérmesékben. Legnagyobb vágyam, hogy valakibe már az első pillantásra beleszeressek, és én is szimpatikus legyek neki.

Nincs speciális igényem, csak tényleg azonnal fogjon meg benne valami, és viselje el, hogy én képes vagyok bármilyen apróságon elsírni magam, de nem hisztérikusan, csak elvonulok egy sarokba, és pityergek. :D És imádok romantikázni, persze néha én is vágyom a vadságra, de legtöbbször mesebeli életre vágyom... Cserébe nagyon tudok szeretni, és 100%-ig hűséges vagyok, őszinte és csúnya sem vagyok. :) Csak nagyon érzékeny, de elvileg minél érzékenyebb valaki, annál kreatívabb és művészi lelkűbb. :)

16/L

2013. febr. 4. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nagyobb baj, hogy én is ilyen vagyok, csak nem vagyok csaj.

Igaz mindemellett kinézetem mint valami hányadalom, szóval a "valakibe már az első pillantásra beleszeressek, és én is szimpatikus legyek neki." kilőve és így az ilyen csajoknál se lesz esély.

Forever álón.

2013. febr. 4. 20:30
 12/18 anonim ***** válasza:

Egészen biztos vagyok benne, hogy létezik.

2013. febr. 4. 20:31
 13/18 A kérdező kommentje:
Azért bízok benne. Egyébként most olvasgattam kicsit, és rájöttem, hogy valószínüleg én hiperérzékeny vagyok, mert minden illik rám a leírtakból: hangulatember vagyok, nagyon érzékeny, megérzem idegenek emberek hangulatát, érzéseit is... Azért jó tudni, mi a bajom. Örökké ilyen voltam, és nem is fogok szerintem változni. :/
2013. febr. 4. 20:36
 14/18 anonim ***** válasza:

"megérzem idegenek emberek hangulatát, érzéseit is"

Hopp egy kolléga! Én is így vagyok vele, üdv a fedélezten :D

2013. febr. 4. 20:37
 15/18 A kérdező kommentje:
:D Nem egyszer megéreztem már, hogy ki ki kibe szerelmes. És ezt most nem úgy kell elképzelni, hogy egy lány például csavargatta a haját, vagy rámászott a fiúra, abszolút semmi testbeszéd nem volt, csak valahogy názéztem, és rögtön tudtam, hogy tetszik neki az a fiú, akivel beszélget. :) Ezt később tudtam csak meg, de legalább beigazolódott, hogy tényleg jó vagyok ebben. :D
2013. febr. 4. 20:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Aranyos lehetsz :)
2013. febr. 4. 20:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Elözönlöttek már privátban a jelentkezöök? :D
2013. febr. 4. 21:00
 18/18 anonim ***** válasza:
hát ez sztem túl sok lenne nekem :D de ki tudja... de én is mesebeli életre vágyok az fix :D
2013. febr. 5. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!