Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha jó kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Eddig az összes nagy hévvel indult. olyan is volt hogy 7 órán keresztül bírtam a szexet. Aztán idővel egyre fagyott a hév. Volt hogy egy vagy másfél hétig sem volt sex. és ha volt i akkor 10, 15 percesek voltak. Ez miatt kedvem sem volt hozzá mert tudtam hogy a barátnőmet csak felizgatom de nem elégítem ki.2013. jan. 18. 11:22
2/5 A kérdező kommentje:
Ez nem hangzik rosszul, csak az a baj hogy én ilyen vagyok! Nem tudom befolyásolni. Kezdetben mindig ugy érzem hogy ez így is fog maradni!
2013. jan. 18. 11:50
3/5 anonim válasza:
Mert megfelelési és teljesítménykényszered van. Tudod, hogy bírtad tovább, és az van benned hogy ha már nem ütöd meg saját magadnak a mércét, akkor biztos nem vagy jó..
Ne legyen teljesítménykényszered, mert akkor ideges leszel és ezt a csaj is átérzi, és az egész nem lesz már olyan jó , esetleg fel sem áll rossz esetben, vagy olyan lesz mint egy főtt kolbász (se nem puha se nem kemény )
Lazítsz, figyelj a csajra, az érzéseire, hogy változnak a szex alatt.. Aktus nélkül is leglalább 5-ször el tudod juttatni a csúcsra, ha van elég tapasztalatod és figyelsz rá. Ha meg nem tapasztald ki ;)
Az aktusnál meg engedd el magad, és inkább a nőre figyelj, ne az legyen a fókuszban hogy x-y ideig bírnom kell.. :)
4/5 anonim válasza:
amilyen hóesés van most és hideg, nem csodálom, ha befagy a hév és ezért leáll a hévközlekedés.
5/5 A kérdező kommentje:
A "hév" szót direkt írtam, gondoltam majd valaki szellemeskedik és lám :D
2013. jan. 18. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!