Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda srácok! Ti miért hiszitek, hogy a külsőtök miatt utasítanak el titeket?
Figyelt kérdés
Azt miért nem hozzátok soha indoknak, hogy "azért utasítanak el, mert ostoba vagyok, korlátolt, felszínes, és nyavalygok, mint egy fürdőkurv@"? Miért pont a külsőtökre fogjátok egyedüllétetek okát?2013. febr. 6. 09:51
11/12 anonim válasza:
A 6-os vagyok. Sokszor még az átlagos vagy akár kicsit jóképű fiúkat is elküldik a csajok a halálba, mert nekik csak az atomjó fickók számítanak férfinak. Én nem vagyok csúnya, közel sem (mások mondták, nem én) és még én is sokszor olyan véleményeket kaptam, hogy nem jutottam levegőhöz.
Akkor mit kaphat egy olyan srác, aki kifejezetten ronda?! Azt képzeld el!
12/12 anonim válasza:
mert emberszámba se vesznek. a belső tulajdonságaimra nem is kíváncsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!