Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet, ha egy lány bámul egy lányt?

Figyelt kérdés

Van egy lány az iskolában, aki folyton bámul. De már nagyon feltűnően. Nem ismerem, még soha nem beszélgettünk, de akármikor szembe jön velem, le sem veszi rólam a szemét, sőt néha megfordul utánam meg ilyenek. Ráadásul ezt már mások is észrevették. Az egyik barátom szerint azért, mert szép vagyok, de hát én sem bámulom meg a szép lányokat, max egyszer rájuk nézek és megállapítom, hogy szép arcuk van. Nem is az, hogy zavar, de tudni akarom, hogy vajon miért nézhet folyton. Nem lenéző, csak inkább ilyen fura, kíváncsi tekintet. Az a durva, hogy mikor néz, akkor ilyen érdekes érzést vált ki belőlem.. Ha jön velem szembe, direkt nem nézek rá, de a szemem sarkából látom, hogy néz. Mi a véleményetek erről? Néhány esetleges magyarázatra lennék kíváncsi.

16/L

2009. szept. 4. 14:52
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
De honnan tudhatnám, hogy azért néz, mert tetszem neki? Végülis ha belegondolunk, mégis csak egy lány. Igaz, hogy kb úgy néz rám, mint mikor egy srác bámul meg.
2009. szept. 4. 17:09
 22/37 anonim ***** válasza:
50%

Pl. ebből is :)

Több szerintem csak akkor derülne ki, ha beszélgetésbe keverednétek. Pl. ráköszönhetnél az egyik ilyen látványos "bámészkodásakor" :)

2009. szept. 4. 17:13
 23/37 anonim ***** válasza:
50%
:)
2009. szept. 4. 19:58
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
transzvesztita ribanc
2009. szept. 4. 21:19
 25/37 A kérdező kommentje:
Ki? Tudod te a szó jelentését?
2009. szept. 4. 21:43
 26/37 anonim válasza:

balhét

én nemhagynám...

2009. szept. 4. 22:18
 27/37 anonim ***** válasza:
50%

15:11-es vagyok, ...

és bármi legyen a kérdésedre, hogy miért néz, a válasz - csak azt tudom mondani, hogy ha mégis _úgy_ tetszel neki, akkor bizony, a NEM szó leszbikusoknál is nemet jelent [azaz, ha értelmes, felfogja, hogy nem vagy érdekelt a dologban, és nem szeretnél benne lenni, stb.] szerintem ezért felesleges aggódni.

hát hajrá... gondolom, majd hétfőn. ;]

2009. szept. 4. 22:38
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is azért néz, mert van valami érdekes rajtad a számára, pl tetszik neki, ahogy öltözködsz, a hajad..stb és ilyenkor azt nézegeti, és közben azon agyal, neki vajon hogy állna. nem hinném, hogy azért néz, mert ki akar kezdeni veled. szerintem ő nem is gondolja, hogy ez feltűnő, ahogy néz.
2009. szept. 6. 16:17
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszer amikor nincs túl sok ember körülöttetek, kérdezd meg tőle, de normális stílusban, hogy már többször észrevetted, hogy figyel téged és szeretnéd tudni, hogy ennek mi az oka. majd írd meg, mit mondott:)
2009. szept. 6. 16:20
 30/37 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszer megkéne kérdezni hogy konkrétan miért néz ...XD
2009. szept. 6. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!