Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet, ha egy lány bámul egy lányt?

Figyelt kérdés

Van egy lány az iskolában, aki folyton bámul. De már nagyon feltűnően. Nem ismerem, még soha nem beszélgettünk, de akármikor szembe jön velem, le sem veszi rólam a szemét, sőt néha megfordul utánam meg ilyenek. Ráadásul ezt már mások is észrevették. Az egyik barátom szerint azért, mert szép vagyok, de hát én sem bámulom meg a szép lányokat, max egyszer rájuk nézek és megállapítom, hogy szép arcuk van. Nem is az, hogy zavar, de tudni akarom, hogy vajon miért nézhet folyton. Nem lenéző, csak inkább ilyen fura, kíváncsi tekintet. Az a durva, hogy mikor néz, akkor ilyen érdekes érzést vált ki belőlem.. Ha jön velem szembe, direkt nem nézek rá, de a szemem sarkából látom, hogy néz. Mi a véleményetek erről? Néhány esetleges magyarázatra lennék kíváncsi.

16/L

2009. szept. 4. 14:52
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

lehet leszbi vagy biszex de kitudja és hetero léttemre megnézem a szép lányokat ha valaki szép akkor azt jól esik nézni olyan megnyugtató érzés.

17/L

2009. szept. 4. 14:55
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Biztos tetszik neki az öltözködési vagy sminkelési, hajviselési stílusod. De biztosat csak ő tudna mondani. Menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy mi a fenéért bámul mindig.
2009. szept. 4. 14:56
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
én is ugyanennyi idős lány vagyok, és engem az egyik osztálytársam szokott bámulni(lány), meg mindenre figyeli a reakciómat, és úgy dönti el,hogy neki mi legyen a véleménye bizonyos dolgokról (pl röhögjön-e rajta). szeretném azt gondolni,hogy nem valami ferde hajlam (ahogy valószínűleg nem is az), szerintem inkább irigyel...bár nem is ez a legjobb szó, inkább csak azt nézi,hogy ő is szeretne ilyen lenni, vagy egyszerűen tényleg tetszünk nekik (nem szerelemből, csak egyszerűen szépnek talál). szóval szerintem ettől ne félj, csak egyszerűen nem bírja megállni,hogy ne "csodáljon meg", mert szépnek lát...
2009. szept. 4. 14:56
 4/37 anonim ***** válasza:
73%

Hát én nem tudom,de ha engem figyelne mindig egy fiú,kiütném egy pár fogát... :D

Kérdezd meg,hogy miért néz folyton. :)

F17

2009. szept. 4. 15:00
 5/37 A kérdező kommentje:
De nem hiszem, hogy én ilyen példakép lennék számára. Szerintem ő is nagyon szép, meg érdekesen öltözködik, ráadásul idősebb is. Szóval nem tudom. De amúgy velem is volt már olyan, hogy az egyik osztálytársam előbb megvárta, hogy hogy reagálok én dolgokra, aztán ő is úgy tett, de az más volt, mert ő tényleg csak felnézett rám. De ez a csaj..hát nem tudom. Érdekes.
2009. szept. 4. 15:05
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lenéző, csak inkább ilyen fura, kíváncsi tekintet."

Szerintem már megtaláltad a választ, a leírásodban van.

Sok lány egyszerűen csak kíváncsi, biztos érdekes vagy, furcsa, érdekli, hogy mi van rajtad, stb.

Ne légy paranoiás! Előbb-utóbb belekavarodsz. :D Ha gondolod, egyszer megkérdezheted tőle, miért nézeget folyton. Nincs abban semmi rosz.

Nálunk is vannak ilyen esetek, ahogy mindenhol máshol is.

Mellesleg, én pl. a lányokat preferálom [értsd: leszbikusnak definiálható vagyok], de sosem szoktam direkt, tenyérbemászóan bámulni, éppen ezért. De a szemem sarkából szeretem megnézni az illetőt, titokban, esetleg napszemüveg mögül, többször is, ha csinos, tetszik, aranyos a pofija, stb.

2009. szept. 4. 15:11
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
15:11-es vagyok, utóirat: 17/L
2009. szept. 4. 15:11
 8/37 A kérdező kommentje:
Oké, köszi:) Akkor lehet, hogy tényleg érdekesnek tart vagy ilyesmi. De olyan furcsa..mert pl. vannak olyan lányok, akik ilyen gonoszul néznek..vagy lenézően. Vannak olyanok is, akik csak épp megnézik, hogy mi van rajtam, ki vagyok stb. De ha ő néz, akkor meg ilyen feszült lesz a hangulat, olyan, mintha valamit akarna, de nem mondja ki.
2009. szept. 4. 15:16
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

biztosa h nem ferde hajlam, sztem eccerűen csak érdekesnek tart rajtad vmit, öltözködésedet, vagy az arcodat, vagy a hajadat.

lehet épp azért bámul ennyir h megfigyelje h hogyan is van megcsinálva a hajad mer neki is ilyen kell:D

2009. szept. 4. 15:22
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Háát, nem tom. Ha érdekes lenne a stílusod, hajad, ruhád stb. 1-2x biztos megnézném, de állandóan?

Szerintem próbálj meg vele beszélgetésbe kezdeni, talán kiderül, mik a szándékai. :)

2009. szept. 4. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!