Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok, és szerintem bejövök a matek tanáromnak. Mindig nagyon kedves velem, és feltűnően bámul a suliban. Ha egy dolgozatom nem annyira jó, végül mindig 5öst kapok. Már mások is észre vették a jeleket. Mit tegyek? Bejövök a tanáromnak?
Szerintem is nagyon vigyázz, mert legtöbb esetben inkább csak játszadoznak.
Nekem tavaly az egyetemen volt egy tanárom, akit fel kellett kérnem, hogy a volt középsulimban tartson egy előadást. Meg is tette, az előadás nagyon szemléletes volt, és azután nagyon nyíltan megmondta, hogy szeretne elvinni vacsorázni, és ha én is benne lennék, akkor együtt is tölthetnénk az éjszakát. Furcsa volt, hogy teljesen nyugodt arccal, semmi idegeskedés nélkül ez közölte velem. Megmondta neki, hogy ez nekem nem fér bele. Ő nagyon normáisan tudomásul vette. Féltem, hogy majd a vizsgákon szivat, de semmi, inkább kedves velem, nagyon korrekt és soha több nem pórbálkozott.
Az én esetem jól sült el, de a nagyvilágból hallottunk már elég durva történeteket.
Petranova
Sztem olyan 20 évvel idősebb nálam, és nekem nem tetszik. Azért tettem fel a kérdést nyáron, mert lassan itt a suli, és már most egy kicsit aggaszt a dolog.
Petranova, nos én nagyon megijednék, ha csak ezt úgy konkrétan megkérdezné. Szerencséd volt.
hú, én az első válazoló vagyok...Ha nem tetszik akkor viselkedj vele nagyon ridegen és tényleg el kellene mondanod valakinek, mondjuk az osztályfőnöködnek...Csak itt az lesz a gáz, hogyha a tanár marad, már pedig ez valószínű, akkor nagyon pikkelni fog rád :S Tehát szerintem csak akkor mondd el valakinek, ha a jelekből nem ért vagy komolyabban próbálkozna...
Lora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!