Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kivered valakinek azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kivered valakinek azt tudod rosszul csinálni? Hogy rossz legyen neki? vagy ezt ösztönösen tudja mindenki hogy hogy kell?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Erre is igaz szerintem a szex két alapszabálya:

- Kezdd el finoman. Ha szeretnéd fokozni, ne hirtelen csináld!

- Jelezz vissza a párodnak és várd el a visszajelzést!

2013. febr. 5. 17:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Én se "tudom", "hogyan kell", én mindent a testiségben úgy csinálok, ahogy a zsigereimből, vágyaimból jön - szóval semmiféle "lexikális tudásra" nem támaszkodom, és szoktam kérdezni, hogy finom-e, illetve hogy nem fáj-e, vagy szeretné-e másképp. De ha már ilyeneket kérdezek, az a teljes bizonytalanság esete nálam.:)
2013. ápr. 22. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!