Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az alakomról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed az alakomról?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam sportos típusú embernek, tavaly tavasszal kezdtem eljárogatni futni meg úszni, hogy kicsit "formásodjak", mert alapjában véve vékony alkatú lány vagyok.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

22/L

2013. febr. 5. 15:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

FreakNiceUglyBeaty: Én a "hústornyokat" is védem, ha van alakjuk, és csinosnak találom őket.

Nem véletlenül írtam, hogy egyeseknek semmi se jó. Ha telt, ha vékony valaki, csak leszólni tudják. Gyanítom, hogy ők azok, akik folyton nyafognak, hogy milyen rondák és nem jut nekik nő.

2013. febr. 5. 16:46
 32/39 anonim ***** válasza:

Áááá Úristen! Mennyire édes lány lehetsz!

Annyira pont az én stílusom vagy, és korosztályom :D Szerintem tökéletesen nézel ki, bár én kétségtelenül a vékonyabb lányokat szeretem.

2013. febr. 5. 17:22
 33/39 anonim ***** válasza:

hát az általad utolsónak linkelt képen aztán nagyon látszik az alakod a bő felsőben...:D

amúgy szerintem teljesen átlagos vagy.

2013. febr. 5. 18:38
 34/39 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik :)
2013. febr. 5. 21:48
 35/39 anonim ***** válasza:
Még mindig x lábad van nőietlen a formád bár bikinis képből jobban látnánk. De azért nem vagy ronda vagy ilyesmi
2013. jún. 21. 16:59
 36/39 AlinaHella ***** válasza:
Bár kicsit korábbi a kérdés, de szerintem nagyon csinos vagy. Alakilag van olyan kép, ahol nagyon vékony vagy (mell, láb), de egyébként még ott sem vészes. Adottságod ilyen, egyébként tetszik ebben a kategóriában. Ja és a kezed nekem nagyon tetszik. Szerintem szép.
2013. jún. 26. 21:19
 37/39 anonim ***** válasza:

[link]

Ez akkor a te blogod ugyebár? Mert minden képed fent van ezen az oldalon is :)

2013. jún. 27. 21:30
 38/39 anonim ***** válasza:
Vennel fel bovebb ruhakat ? koszi
2013. júl. 8. 14:11
 39/39 anonim ***** válasza:

Így ruhában, normális átlagos. Többet lehetne mondani ha fürdőruhában lennél.

F27

2014. ápr. 5. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!