Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az alakomról?
Nem tartom magam sportos típusú embernek, tavaly tavasszal kezdtem eljárogatni futni meg úszni, hogy kicsit "formásodjak", mert alapjában véve vékony alkatú lány vagyok.
22/L
FreakNiceUglyBeaty: Én a "hústornyokat" is védem, ha van alakjuk, és csinosnak találom őket.
Nem véletlenül írtam, hogy egyeseknek semmi se jó. Ha telt, ha vékony valaki, csak leszólni tudják. Gyanítom, hogy ők azok, akik folyton nyafognak, hogy milyen rondák és nem jut nekik nő.
Áááá Úristen! Mennyire édes lány lehetsz!
Annyira pont az én stílusom vagy, és korosztályom :D Szerintem tökéletesen nézel ki, bár én kétségtelenül a vékonyabb lányokat szeretem.
hát az általad utolsónak linkelt képen aztán nagyon látszik az alakod a bő felsőben...:D
amúgy szerintem teljesen átlagos vagy.
Így ruhában, normális átlagos. Többet lehetne mondani ha fürdőruhában lennél.
F27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!