Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az alakomról?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam sportos típusú embernek, tavaly tavasszal kezdtem eljárogatni futni meg úszni, hogy kicsit "formásodjak", mert alapjában véve vékony alkatú lány vagyok.
22/L
2013. febr. 5. 15:02
11/39 winR válasza:
Vékony, csámpás ( és X) lábú vagy, csúnyák nagyon a kezeid.
12/39 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni, de gondolom, őszinte véleményeket szeretnél, úgyhogy meg kell mondjam, egyáltalán nem talállak csinosnak. Sovány vagy, csontos, nincs rajtad semmi nőies. Persze ezt csak a kép alapján mondom, lehet, hogy amúgy nőies a kisugárzásod, de a képen egyáltalán nem. Szerintem jól teszed ha sportolsz, rád fér egy kis formásodás.
14/39 anonim válasza:
Tudom, jönnek majd az önbizalom növelő hozzászólások, hogy sokaknak tetszik ez az alak, meg csinos, vékony vagy, de az az igazság, hogy én csak egy csontos, vézna, fiús lányt látok a képen, bocsi.
15/39 anonim válasza:
a többi testrészedhez képest aránytalan a combod,és igazuk van a többieknek,elég csámpi vagy
16/39 anonim válasza:
Túl vékony... de csinos vagy... egyébként szerintem nem a kérdező van a fotókon.. :D
17/39 anonim válasza:
csinos..de kezed.áááááááááá nagyon durva
18/39 A kérdező kommentje:
Miert ferfiasak a kezeim? O.o Ha az erekre celoztok, tudom :(, de mindig ilyen volt a kezem, raadasul oroklott hajlam is kozrejatszik. Engem mar nem nagyon zavar, mast sem hiszem, hogy kellene :). mivel hogy ezen ugy sem tud valtoztattni az ember.
Hizni probaltam, tenyleg sokat eszek, de olyan alkat vagyok, hogy egyszeruen nem tudok. 3 vagy 4 eve ugyan annyi a sulyom. Gondoltam sportal lehet javitani...
2013. febr. 5. 15:30
19/39 anonim válasza:
Úszni mondjuk elmennék veled. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!