Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az alakomról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed az alakomról?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam sportos típusú embernek, tavaly tavasszal kezdtem eljárogatni futni meg úszni, hogy kicsit "formásodjak", mert alapjában véve vékony alkatú lány vagyok.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

22/L

2013. febr. 5. 15:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Meg tudnám szokni a látványt.
2013. febr. 5. 15:33
 22/39 anonim ***** válasza:

Nektek semmisenemjó?

Csinos vagy, kérdező.

2013. febr. 5. 15:38
 23/39 anonim ***** válasza:

Jó az alakod :) nincs vele semmi baj. A sport azért senkinek sem árt.

22f

2013. febr. 5. 15:39
 24/39 Pretty_Fighter ***** válasza:

:DDDDD Hát megnézném,hogy az itt íróknak,akik szerint milyen szar alakod van,azoknak milyen csaj jut a való életben...:)

Szerintem szép alakod van! És a kezeid meg egyátalán nem gázak:)

2013. febr. 5. 15:39
 25/39 anonim ***** válasza:

Nevetségesek a válaszok. Bezzeg ha valami hústorony tesz ki képet, akkor jönnek, hogy milyen "nőies", és szétszedik, aki negatívat merészel írni.

Kérdező, szerintem csinos vagy, és egyáltalán nem vagy fiús. Nőies, csinos, karcsú alakod van.

Btw jók a ruháid, van ízlésed! :)

2013. febr. 5. 15:51
 26/39 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ízlésed van, csinosan öltözöl! Nekem túl magas és túl vékony vagy, de kecses, nagy valószínűséggel a többségnek tetszel.
2013. febr. 5. 16:22
 27/39 A kérdező kommentje:

Egyébként a "csámpás" és "X lábú" megjegyzéseket melyik képre értitek? az elsőre? Ott tényleg kicsit úgy tűnik mintha.. de azért nem ennyire komoly, legalábbis szerintem...

Normális állapotban kb így nézek ki szemből:

ttp://kepfeltoltes.hu/130205/dsc_8974_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2013. febr. 5. 16:33
 28/39 anonim ***** válasza:
A cím nemelérhető!
2013. febr. 5. 16:36
 29/39 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért vannak annyian felháborodva az őszinte vélemények miatt? Miért kellene azt hazudnunk, hogy szerintünk ez jó alak, ha nem az? Csodálkozom is, hogy sokaknak tetszik, de hát ízlések és pofonok. Nekem sem ez az iszonyatosan csontos, sem a másik véglet: a nagyon kövér nem tetszik, maradok az arany középútnál. Véleményt kért a kérdező, nem egófényezést.
2013. febr. 5. 16:40
 30/39 A kérdező kommentje:

Igen lehagytam egy betűt...

[link]

Amúgy köszi a válaszokat :)

2013. febr. 5. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!