Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex az exxel. Vagy ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az exxel. Vagy ez már több ennél?

Figyelt kérdés

Egyik exemmel úgy alakultak a dolgok, hogy szexuális kapcsolatba kerültünk kb. fél évvel a szakításunk után. Én nyiltan megmondtam neki, hogy bennem vannak még érzelmek, így indult a dolog. Ettől függetlenül elfogadtam, hogy ez nem több, mint afféle "érezzük jól magunkat, amíg lehet" kapcsolat. Igyekszem is ismerkedni közben, bár nem sok sikerrel, mert nem igazán tud más pasi megfogni.

Amit nem értek a viselkedésében: ha rossz kedvem van, mindig próbál felvidítani, és szinte már betegesen figyel arra, hogy ne bántson meg semmivel. Naphosszat beszélgetünk, (állítása szerint senkivel nem tud ennyire jókat társalogni,) bulik után sms-t küld. Teljes mértékben elismeri, hogy eddig velem a legjobb a szex, és nekem van a legjobb testem, amivel eddig találkozott. Sőt, konkrétan azt mondta, hogy mióta megint összejárunk, nem is kíván mást. Ez valószínűleg így is van, mivel tényleg egészen onnantól, hogy felkelünk, egészen addig, hogy elmegyünk aludni, kontaktban vagyunk. Azt pedig külön kérte, hogy ha nekem esetleg lesznek kalandjaim, azt ne mondjam el, mert rosszul esne neki. Kevesli a találkozókat, pedig heti szinten lát.

Most elment síelni, előtte kérte, hogy küldjek majd sms-t egy bizonyos esemény után, de megmondtam neki, hogy nem fogok, mert kissé drága külföldre az sms, majd ha hazaér úgyis mesélek. Erre tegnap kaptam tőle egyet, hogy hol voltak, és hogy nem is annyira másnapos, mint gondolta, hogy lesz...

Ismerőseim szerint ez kicsit több, mint egyszerű kapcsolat utáni kavarás. Én nem tudom, nem szeretnék álomvilágban élni.

Tőle nem akarom megkérdezni, mert nem szeretném, hogy kényszernek érezzen bármit is, arról nem is beszélve, hogy ha ez tényleg több, mint aminek az elején be lett állítva, akkor azt valószínűleg magának sem ismeri még be.

Fiúk: ti viselkednétek így, ha csak alkalmira kéne a lány?

2013. febr. 5. 06:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem csak kicsit több, hanem újra kezd kialakulni valami köztetek! Ha megérkezik a síelésből, beszélj vele. Lehet tényleg nem akarja beismerni még ő sem az érzelmeit. Lehet ebből még újra kapcsolat! A fél év szünet csak jót tett.
2013. febr. 5. 07:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a pasi szerelmes beléd!
2013. febr. 5. 07:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de a válasz igen. 1 ilyesmi kapcsolat 3 évnyi szenvedésembe telt. Főleg, hogy állítólagos legjobb haverral jártam 1-2 hónapot, majd utána ment a szenvedés.

HA szeretne, már járnátok.

2013. febr. 5. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha magyar mobilra küldesz sms-t, tökmindegy, hogy az a mobil külföldön vagy Magyarországon van, neked ugyanannyiba fog kerülni, tehát nyugodtan küldhetsz neki sms-t.

Visszafelé (tehát ha külföldről küld ő neked) drágább.

2013. febr. 5. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem szeret. :)

Nem kell döntenetek rögtön, hogy mi legyen, hagyjátok, hogy magától alakuljanak a dolgok. :)

2013. febr. 5. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! =)

Azt nem hinném, hogy szerelmes lenne belém, bár a fene se tudja... Erőltetni nem akarom, szóval nem lesz komoly beszélgetés, hagyom, hogy az legyen ebből, ami. Csak nem akarom esetleg megbántani azzal, hogy randizgatok, ismerkedek, ha ő ezt valahol komolyabbnak érzi, vagy kezdi majd érezni. Volt ilyesmiből gond, mikor jártunk, csak nem akartam ennél hosszabb regényt írni ^^" Nem megcsaltam, csak éltem olyan lehetőséggel, amit ő harcolt ki, aztán mikor ez kiderült, kicsit kiborult, hogy attól, hogy ott a lehetőség, nem muszáj élni vele. Fura egy gyerek, de ha egyszerűbb lenne, valószínűleg nem is fogott volna meg ennyire =D

4-es: ezt nem is tudtam. Mondjuk, neki a cége fizeti a telefonszámláját, szóval... =)

2013. febr. 5. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!