Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mit jelent ennél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent ennél a lánynál? Mi ez az ellentmondás? (sztori alant)

Figyelt kérdés

Volt vele egy randim amin jól éreztük magunkat, de bent volt a szobatársa, így meg nem akartam vele személyeskedni meg neki is kellemetlen lett volna.

Másnap lerázott elég durván.

Aztán jó ideig nem szólt hozzám.

Most újból megkérdeztem mi van (ráírtam)

erre ilyet írt.

ne gondold, hogy bármi is lehetett volna

barátom van a D. akit szeretek

talán lehetett volna

de nem lett...

talán a sors akarta így.

erre csak annyit írtam, hogy ezt nem a sors, hanem mi akartuk így.

azt is írta, hogy negatívnak érzi a kisugárzásom és ezért nem szeretne velem barátkozni (sem). persze hogy negatív miután durván leráz, hozzá se lehet szólni, engem is feszélyez.

De ezeket az ellentmondásokat minek vegyem?

Nagyon furcsa egy lány, olyan mint valami két lábon járó találós kérdés. Folyton elletmondásokkal magyarázza ki magát, amikor közvetlenül az estéről kérdeztem össze vissza hazudozott, hogy ő nem is akarta, hogy átmenjek hozzá a szobájába meg minden pedig igazából ő hívott fel.

Most ami történt az az, hogy egymás mellett fekve kb mint egy pár megnéztünk egy filmet együtt nevettünk meg minden, a végén ott akartam aludni de ő azt nem akarta, viszont cserébe lekísért, elszívtunk egy cigit, beszélgettünk és nagyon cuppanós bújós puszival elköszönt. Ez volt az utolsó nyílt dolog tőle. Amikor kettesben voltunk oldottabb környezetben normális volt, de amikor a többiek is ott voltak mindig durva, flegma volt velem.

De ne térjünk nagyon el és bocsi a sok szöveg miatt, kellett a plusz info.

Az eredeti kérdés, hogy mi ez az ellentmondás, hogy ne várjam, hogy bármi is lehetett volna, de talán lehetett volna, ezt hogy érti?

2012. okt. 17. 22:27
 1/5 A kérdező kommentje:

Sosem baromkodik, de egyrészt mindig a közelemben van valahol, viszont próbál úgy tenni mintha nem venne észre.

Másrészt meg múltkor pl vártam a folyosón egy tanárt, kiment egy lánnyal wc-re és így látványosan végigtapsolta a kezével a székeket oldalt. Aztán tovább ment. Sosem csinál ilyeneket.

2012. okt. 17. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Barátja van, viszont szívesen megd*gatta volna magát veled. Még most is, de a beszélgetés alatt gyorsan tisztára mosta magát, nehogy r*bancnak nézd. Mások előtt sosem lesz veled kedves, magára a vette a "hűséges vagyok, másra nem is nézek" álarcot, és ez nem fog változni.

Téged tartaléknak tart, ha a pasija már unalmas, de felvállalni sosem fog, és láthatod, egyébként is a hűségről és a becsületről lövése nincs.

mit akarsz te tőle?

2012. okt. 17. 22:30
 3/5 A kérdező kommentje:
csak szeretni. ahogy a férfi a nőt tudja.
2012. okt. 17. 22:31
 4/5 A kérdező kommentje:
jó lenne bepótolni azt az estét, és megtartani a titkot.
2012. okt. 17. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Túlságosan foglalkoztat ez az egész. Nekem egyszer volt egy fordított szitum. 5 éve, netes ismerkedés, a csaj kb. 20 éves, randi a margitszigeten ami hát nem sikerült jól, mert nem tetszett a csaj, előben teljesen más volt mint a képen amit küldött plusz hülyeségekkel foglalkozott(boszorkánykodás és tsai) ugyanúgy váltunk el, ahogyan találkoztunk, puszival. Nem is kerestük egymást pár hétig, én közben összejöttem egy kolléganőmmel az új munkahelyemen akit az igazinak is éreztem, ezt meg is írtam a csajnak, amikor hetek múlva megkeresett. Nyilván próbálkozott mással is, de én kellettem volna neki ezért keresett újra meg. Szóval megírtam neki hogy mi a szitu, és hasonló jókat kívántam neki, erre elküldött a jó k*rva anyámba. Mégis milyen lett volna vele a kapcsolatom, ha vagyok olyan hülye hogy összejövök vele? Na ugye. Az ilyenek annyit sem érdemelnek hogy valaha is gondoljak rá akár egyszer is az életben.
2012. okt. 18. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!