Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jajj, de jó, van ennél "rosszabb"?
(20/f)
Az itt a probléma, hogy nem tudom, milyen gyökér elmém van nekem vagy valami nagyon rosszul van csavarozva bennem, vagy elállítódott az "érzelmi" központ , vagy nem is tudom ezt hogy fogalmazhatnám meg. De, ilyen intenzíven még soha senki sem tetszett meg. 3éve láttam először, azóta ki nem tudom ütni a fejemből , hogy csak , legalább egy nap ne gondolkozzak ezen. 3 év alatt voltak barátnőim, de nem volt az igazi egyik sem, mert akárkivel voltam, akármit is csináltam mindig a fejemben járt(pedig nem is ismerem a lányt). Gyakran emlékszek az álmaimra. Hetente legalább egyszer szerepel, vagy látom valamilyen formában. Másfél éve, megakartam ismerni, de lekoptatott(nagyon rosszul esett). Az egyetlen gond, hogy hiába tennék bármit is, nagyon ritkán (nagyon-nagyon) látom. Bolond vagyok mi? Mivel terelhetném el a figyelmemet ettől a lassan 3 éve "kínzó" dologtól?
Ja...én is hasonló helyzetben vagyok...
Van ennél amúgy rosszabb, ha összejöttök és kiderül, hogy életed legnagyobb átbaszása a csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!