Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a szerelem tünetei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a szerelem tünetei?

Figyelt kérdés

Barátok voltunk egy fiúval. Aztán elkezdtünk többet érezni. Nekem is voltak fellángolásaim, sőt, féltékenységet is éreztem.

Ő belém esett.

Én, a fellángolásokat leszámítva, amolyan testvéri kapcsolat-félét éreztem.

Nekem tárgyszerelmeim vannak, és hiányosak az emberek iránti érzelmeim. Nálam milyen tünetei lehetnek a szerelemnek? Sokan azt mondják, hogy mindenkinél ott a bizsergés, az, hogy kívánod a testi érintést stb. Én azt egyszer kívántam, máskor pedig jól esett hozzábújni, de nem bizseregtem, meg semmi különös, csak a flört maga esett jól.

Ő beteg, ezen felül van testi hibája + 20 felett van picivel és nincs végzettsége + túl vallásos.

Amúgy az arca bejön, jól érzem magam vele, mindent megtenne értem, sose csalódnék benne.

Ellenben nem tudom... hogy amit érzek, az MI?

2013. febr. 4. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ez az amire magadnak kell rájönnöd. Nem tudom leírni, hogy mik a szerelem tünetei, mert szerintem ilyen nincs is. Mindenkinél és mindenki iránt más és más. Azt gondold végig, hogy mennyire hiányozna ha nem lenne, és hogy a barátságotok fontosabb e vagy mint pár tudod e elképzelni.
2013. febr. 4. 23:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Amikor kívülről nyalogatod a lekváros üveget.
2013. febr. 4. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
De amúgy komolyra véve, nyugi. Pont ezek azok a dolgok amiket nem lehet ésszel megoldani, tehát hagyni kell hogy kiforrja magát a dolog. Ne akarj gyorsabban futni a szívednél ha nem látod a célt, mert megszívod.
2013. febr. 4. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne találkozz vele egy ideig és vagy azt fogod érezni,hogy jaj meghalok a hiányától,attól,hogy nem láthatom és vágyni fogsz a találkára,vagy nem! Ha igazából nincs meg a vágyódás,nem vagy szerelmes!
2013. febr. 4. 23:45
 5/9 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a várakozás nem megoldás, mikor a másik érzelmeiről van szó.

Az agyam túl nagy része reális, túl reális vagyok, túl kicsi az érzelmi részem.

Nem tudom, ha kikapcsolnám az aggályaimat, mit éreznék.

Azonban nehéz kikapcsolni.

Ő itt áll papírok nélkül, testi visszamaradottsággal, betegséggel, túl vallásosan. Ezeket nehéz nem figyelembe venni.

Pedig ha nem venném, talán akkor derülne ki, mit is érzek?

2013. febr. 5. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:

De mit számít az, hogy van e papírja vagy sem... a szerelmet nem megvenni kell.

Amúgy meg mindenkinél más a szerelem érzése, senkinél se egyforma.

Én pld ha szerelmes vagyok, legelőször van bizsergés, utána már csak nyugodtság, boldog vagyok ha ott van mellettem és olyan otthon érzem magam, nyugodtan, na meg hiányt, ha távol van tőlem. :)

2013. febr. 5. 13:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem jógik vagyunk, akik a fényből táplálkoznak, így igenis számít a papír.

Főleg mert ő a férfi, ő a fő pénzkereső. Mindenestre nem akarom majd őt is ellátni a leendő éhbéremből, mikor ott az én saját családom is.

2013. febr. 5. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én inkább nem ítélek el azért valakit mert nem megfelelő a végzettsége. :)

De tudod mit? Mivel a szerelem vak és neked ennyi kívánaságod van felé, kizárt, hogy szerelmes legyél. Ha szerelmes vagy semmi nem számít csak ő, nem az, hogy mennyi pénze lesz esetleg ha majd dolgozni fog és stb.

2013. febr. 5. 16:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Irreális azzal nem foglalkozni, hogy valaki 8 általánosa van.

Miből keresne annyit, hogy egy akár kicsi lakásban is élhessünk ketten?

2013. febr. 7. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!