Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvesztettem egy fogadást egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem egy fogadást egy fiúval. Félek. Tehetek ellene valamit? Mondjam el az igazat a barátomnak?

Figyelt kérdés
egy fiúval fogadtam és el buktam(azt kérte cserébe h a melleimről küldjek képet)én szedtem le a netről egy képet..kicsit át szerkeztettem és el küldtem..el hitte h az enyémek.félek h ha össze jövök egy fiúvl kitesszük h kapcsolatba vagyunk és el küldi neki is(barátomnak)ha netán el küldi mit tehetek??mondjam el az igazat a barátomnak?félek h majd így hátba fog úgymond szúrni..a fiú akivel fogadtam nagyon egy nagyképű ..

#barát #mellek.fogadás
2013. febr. 4. 22:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
én nem kértem..küldte magától..mert épp akkor hajtott rám..
2013. febr. 4. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja hát a fiúk a farkukról szoktak küldeni. Örülj neki nem a puncidról kért. Nem volna gond legközelebb átgondolnád, ha fogadsz. Ez az élet, ezt nem lehet tanítani. Nem volna gond néha az agyadat is használnád. A barátodnak pedig idő előtt mond el, mert drága lesz ez a fogadás. Ez csak tanács.
2013. febr. 4. 23:17
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2013. febr. 4. 23:21
 14/15 sni ***** válasza:
Én csak felismerném a barátnőm mellét....:) de! legközelebb próbáljatok vagy egy kávéban fogadni, vagy akkor térjetek a lényegre, és legyen a szex a fogadás tárgya! úgyis az lett volna a lényeg, nem? bár elég baj, ha már fogadni kell ebben. vagy akarjátok, vagy nem! ha egyszer ilyen hülye lennék, akkor sem küldenék képet semmilyen testrészemről, és akkor mit csinál? Semmit....:)
2013. febr. 4. 23:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

28 vagyok, de hala nektek, tök öregnek erzem magam!

En total lemaradtam arrol, hogy manapsag ugy kell ismerkedni, hogy nemiszervekröl küldözgetünk kepeket ... hmmm ... de ha belegondolok nem is. TENYLEG XD Ez ugyanugy volt nalunk is ... de az ember szivesen felejt

2013. febr. 4. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!