Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem egy fogadást egy fiúval. Félek. Tehetek ellene valamit? Mondjam el az igazat a barátomnak?
Figyelt kérdés
egy fiúval fogadtam és el buktam(azt kérte cserébe h a melleimről küldjek képet)én szedtem le a netről egy képet..kicsit át szerkeztettem és el küldtem..el hitte h az enyémek.félek h ha össze jövök egy fiúvl kitesszük h kapcsolatba vagyunk és el küldi neki is(barátomnak)ha netán el küldi mit tehetek??mondjam el az igazat a barátomnak?félek h majd így hátba fog úgymond szúrni..a fiú akivel fogadtam nagyon egy nagyképű ..#barát #mellek.fogadás
2013. febr. 4. 22:58
1/15 anonim válasza:
és mi lett volna ha nem teljesíted?? most komolyan mit tud akkor csinálni?
rem nem komoly a kérdés
2/15 anonim válasza:
Jézusom... Milyen nő az aki ilyenbe fogad?
Hát, akkor megmondod majd a pasidnak az igazat.
3/15 anonim válasza:
mond el a barátodnak és azt is hogy csak átvan szerkesztve a kép és nem a tied, mert ha megtudja máshonnan már hiába fogol mentegetőzni, már nem fog neked hinni, hacsak nem teljesen más a te melled, amit ő már látott
4/15 anonim válasza:
H.ülye vagyok, ezért inkább hozzá sem szólok!
5/15 anonim válasza:
Verd bele a falba jó erősen a fejedet, mert egy elcseszett idióta vagy.
6/15 A kérdező kommentje:
nem biztos h meg mutatná a barátomnak de mi van ha még is...tudom h hülye voltam..
2013. febr. 4. 23:04
7/15 Mókusgyilkos válasza:
2.: Lily :D bár ő csak 1 filmbéli karakter szóval nem számít.
[de még mekkora karakter :D best of the best]
8/15 anonim válasza:
Ha mar a baratod, mond el neki. Szerintem tök vicces story es ha van egy kicsi humorerzeke, jot fog nevetni. Es csak felismeri, hogy a te melled van e a kepen vagy sem.
9/15 A kérdező kommentje:
de hát ha meg mutatja a barátomnak én is vissza tudok vágni..hajtott rám a fiú eleinte és ő szó nélkül küldött a ...(tudjátok miről)képet nekem ..(ő nem1et küldött)
2013. febr. 4. 23:09
10/15 Mókusgyilkos válasza:
és te miért is kértél tőle képet a farkáról ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!