Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy nőt erőfeszít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy nőt erőfeszítés nélkül megszerezni, aztán eldobni mint egy cigicsikket?

Figyelt kérdés
Mi a tuti módszer?
2013. febr. 4. 22:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kedves Pretty Ballerina nem köll aggódnod, nem vagytok ti azért olyan válogatósak. A te nagy női öntudatod is leszottyad, meglásd.
2013. febr. 4. 22:58
 12/24 anonim ***** válasza:
8%
természetes dolog mi ebben a pláne egy dologra való az összes hamár unod kocc...ennyi ezen ne agyalj sokat
2013. febr. 4. 23:00
 13/24 A kérdező kommentje:

Te ugrálsz itt, mint szar a fűben, én aztán nem menőztem, hogy mekkora szívtipró vagyok.

2013. febr. 4. 23:01
 14/24 anonim ***** válasza:
89%

10 -es vagyok.

Egy ilyen f@sz kérdésre milyen választ vártál ? :D

Itt két tuti téma kör van :D

A szerelem - szex és az ezotéria.

Na most, a Te fajtád, minden este kirak egy ilyen, vagy ehhez hasonló kaliberű kérdést. :D

Vagy, hogy ekkora meg ekkora a f@rkam.

Ha, ezt itt kell kérdezned, akkor miért várod, hogy normális választ kapjál? :D

2013. febr. 4. 23:06
 15/24 fospuska ***** válasza:
52%
egyet nem mutatvány. ha bármelyikkel beéred,aki odavan érted. ha olyat akarsz,akit először látsz,ahhoz kell ez-az.
2013. febr. 4. 23:08
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd visszasírod azt hogy csakígy dobálgattad őket.
2013. febr. 4. 23:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, amit a kérdező művel, de pretty balerina odabaszósabb, beképzeltség szempontjából.
2013. febr. 4. 23:21
 18/24 A kérdező kommentje:

10-es, csak tippeket vártam a kérdésre, nem filozófiai fejtegetést.

Elegem van a komoly kapcsolatokból, váltanék a lazaságra, ennyi. Csak nem értek hozzá. Szombaton is fel akartam szedni egy csajt egyéjszakásra, aztán az lett a vége, hogy szerdán randizunk. Elegem van a randikból, könnyed szórakozásra vágyom, nem tudom ez miért bűn?

2013. febr. 4. 23:26
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem értem, ha egy alkalmasból ekkora gond. Hát ez elég egyszerű. A másik így leírva "köll" még nem láttam.

Aki idevalósi az nem ír így. Hidd el.

2013. febr. 4. 23:26
 20/24 anonim ***** válasza:
A vicc az, hogy a válaszolók szerint annak, aki eszerint él, sosem lesz nője. Viszont mindenki tudja, hogy vannak férfiak, akik pontosan így élnek, mégis bomlanak értük a nők. Csak ahhoz persze olyannak is kell lenniük.
2013. febr. 4. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!