Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fúrja magát az életembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fúrja magát az életembe az apám?

Figyelt kérdés
Anyámmal különélünk a 2 bátyámtól meg az apámtól. Apám pereli anyámat. Én már 15 éves vagyok és apám nem hiszi el, hogy még szűz. Még a bíróságon is említette és kiterítette mindenkinek az összes titkomat. Volt egy barátom (az már nincs) és elmondtam neki (ő ezzel szaladt is a bíróságra, de ezt nem vették figyelembe). Ezért nem mondtam el neki, hogy van egy új barátom. Hogy kellene finoman a tudtára hozni, hogy áljon le? Mert már szüzességi vizsgálatot akar.

2013. febr. 4. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs joga/köze hozzá. Még akkor se, ha a lánya vagy. Éppenséggel fel is jelenthetitek zaklatásért, és kérhettek távol tartást. Legalábbis szerintem. Anyukáddal beszéld meg a dolgot, ő biztos segít.
2013. febr. 4. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Mond meg neki,hogy ha így folytatja,akkor elutál magától előbb utóbb.
2013. febr. 4. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy ezzel nagyon bant es hogy a jövöben nem fogsz tudni megbizni benne, ha igy folytatja.

Add a tudtara, hogy megerted, hogy nincs könnyü helyzetben, de ha teged is el akar vesziteni, akkor jo uton jar ezzel a viselkedesevel!

2013. febr. 4. 22:34
 4/5 fospuska ***** válasza:
ingyen és bérmentve,mintegy olvtársi bajtársiasságból,úriember módjára telibeverem apádat,hogy lapáton viszik ki. csak a miheztartás végett. mert másból úgyse ért.
2013. febr. 4. 22:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a ,, tanácsokat ".

Csak az a baj, hogy ha elkezdi magyarázni, hogy én meg anyám mennyire könnyűvérűek vagyunk és én erre beszólok neki akkor elkezd sírni (én meg sajnálom, mert az apám és sírok vele), de nem tudom miért. Nagyon szeretem, de annyiszor bántott meg és kihasználja a pillanatnyi gyengeségem.

2013. febr. 5. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!