Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek zuhanyozni mérkőzés után mert kicsi a péniszem? EZ SZTETEK NORMÁLIS?
Figyelt kérdés
mit tudtok ajánlani? lehet hülye kérdés de kellene zuhanyoznom mérkőzés után de nemmerek mert elég kicsi és félek h kinevetnek.....szoktam hallani hogy a fiúk egymás között bezsélik h mekkorka pénisze van ennek meg annak :/2013. febr. 4. 21:42
11/36 anonim válasza:
igen, én is lány vagyok és nem értem mért olyan fontos a pasiknak hogy lankadtan mekkora?
12/36 A kérdező kommentje:
lehet h azért van mert szégyellős vagyok :/ épp ma mértem zuhanyzás után és 8-8.5cm volt.....örülnék ha ilyen lenne mindig zuhanyzás után vagy előtt :D Utolsó- egyébként örülhettél volna...ez nemis csúfolás...mert azon mi a rossz ha tudják hogy neked milyen nagy ?:)
2013. febr. 4. 21:53
13/36 A kérdező kommentje:
ezt a nagypéniszűnek írtam bocsánat :) utolsó,utolsó előtti
2013. febr. 4. 22:02
15/36 anonim válasza:
Úristen,mi ez valami bu.zi klúb?Egymás fas.zát nézitek,és még ki is beszélitek.
16/36 anonim válasza:
Én úgy csináltam anno,hogy többnyire befele fordultam.A meleg víztől kicsit kinyújtózott,aztán már nem volt annyira szégyellni való.Esetleg mosás közben húztam rajt 1-2-t és akkor már nem volt annyira zavaróan kicsi.
17/36 anonim válasza:
de miért érdekli a srácokat hogy mekkora lankadtan a másik farka???
18/36 anonim válasza:
Mittudomén, engem nem érdekel kié mekkora.
Gondolom azért olyan fontos ez pár embernek, mert abszolút nem tud semmi mással kiemelkedni a többi közül, azt akkor majd ezzel ő lesz az alfahím... Gondolja ő. Aztán majd valaki jól falnak keni.
19/36 anonim válasza:
Ez amolyan presztízskérdés.Olyan mint a nők mellméret aggodalmai.Hajlamos mindenki feltételezni,hogy ha kicsi lankadtan,akkor egyébként is,és az valahol egy kicsit szégyen.Nem kéne,hogy az legyen de sokan úgy érzik.
20/36 anonim válasza:
Nálunk a koleszban viccelődtek is azon,akinek feltűnően nagyon kicsi volt.Nem túl durván,de azért mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!