Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, vagy létezik az, hogy nem tudunk betelni a szerelmünkkel?
Egyszerűen felemészt a szerelem amit a párom iránt érzek. 8 éve szűnni nem akaró őrült vonzalom. Legszívesebben belebújnék. Folyton hozzá akarok érni, ölelni, puszilni, érezni. Tudom, hogy megfojtom ezzel, így tartom valamennyire a távolságot, mert elégé olyan típusú ember akinek nem sok igénye van rá, hogy folyton a nyakába lógjanak. Viszont, én meg úgy vagyok vele mint egy függő, folyton kellene, szenvedek. Mit tegyek hogy a mindennapjaim könnyebbek legyenek? Más is van így, vagy ez valami abnormalitásra utal?
Úgy tudom, hogy a szerelem hormon 2-3 év alatt kiürül. Nekem nem, hogy kiürült, hanem hatványozódott. Kifejezni sem tudom a rajongásom érte. 35 vagyok, szóval nem fiatal, és már egy jó pár kapcsolat van a hátam mögött, de ő az első, aki ilyen érzéseket váltott ki belőlem.
Létezik,nincs veled baj.
Én is ilyen vagyok,és szerencsére párom is.
együtt dolgozunk,együtt vagyunk 24 órában.
10 év után is nehéz megállni hogy munka közben ne érjek hozzá,ne becenevén szólitsam,hanem úgy tegyünk mint két munkatárs.De melóajtón kilépve ő is alig várja hogy öleljen,csókoljon,mint a tinik.
És ez csodás dolog.
akkor van a baj,ha csak az egyik fél ilyen,akkor vissza kell fognod magad,szenvedsz.
El sem tudom képzelni hányszor szeretkezhettek egy nap... 5x?
Nah mind1, nem ez a kérdés. Én is így vagyok (azért annyira nem függő, tehát teljesen normális határok között) és a párom is csak sajnos nem lakunk együtt, néha napok telnek el új találkozásig. Ha kölcsönös a dolog az nem baj, ha így érzitek jól magatok nem kell ezen parázni.
Ezek szerint akkor nekem is félnem kell ettől :D Mi 3 éve élünk együtt, és eddig nem nagyon csökkent a "rajongásom" a vőlegényem iránt (az övé sem szerencsére). Ez persze jó, meg minden, csak néha tényleg érzem, hogy megterhelő a szívemnek ez az egész :D Napi 48 óra is kevés lenne vele, ha nincs mellettem, azonnal hiányzik, nem érzem jól magam teljesen stb. Néha legszívesebben hozzákötözném magam :D
Persze ennek ellenére mindkettőnknek vannak programjai a másik nélkül, meg tudunk jól szórakozni, csak na, együtt a legjobb. Ez van :)
Jó olvasni amit írtatok, kicsit megnyugtat, hogy ez nem beteges, mert tényleg kezdtem aggódni, és mindenütt azt hallom, hogy a szerelem elmúlik, én meg nem értettem, hogy mi van velem. Még az elején természetes volt a rajongás, friss szerelem stb. ,de már nyolc év az sok idő. És ahogy az utolsó is írta, nekem is nagyon terhelő a szívemnek, mindenemnek.
Amit írtam remélem nem félreérthető, ez nem a szexualitásra van kiélezve. Nem kielégületlenség miatt vagyok frusztrált. Soha nem drogoztam, de az elvonási tünet lehet hasonló ahhoz amit érzek. Az illata, a bőre, az egész lénye vonz. Sajna azt hiszem, ha engem ennyire magával ragad, akkor másokat is, és sokszor félelemmel tölt el ez a gondolat. Ennek alapja is van. Bárhova megyünk mindig középpontban van, mindenki szereti és nagyon ragaszkodnak hozzá, sokszor tapasztalom, hogy fiatalabbak amolyan példaképnek tekintik, követik.
Már arra is gondoltam, hogy talán különlegesen pozitív a kisugárzása a többi emberhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!