Rangon "alul" házasodni. Még mindig létezik 2013-ban is?
Példaként.Van mondjuk egy 25 év körüli főiskolás férfi, aki beleszeret az iskolában egy szegény lányba, akit egyedül nevelt az anyukája egy albérletben.A fiú szülei nagyon gazdagok, nem nézik jó szemmel, hogy feleségül venné a lányt... Ilyen csak a filmekben van?
Mi a véleményetek, vagy esetleges tapasztalatotok a témáról???
Szerintem simán van még ilyen.
Mondjuk te is lenézed valamiért a lányt. Mert a férfira azt írod férfi, míg a nőre azt hogy lány. Szóval neked is vannak ellenérzéseid.
Inkább újralétezik. A jobb módúak más társadalmi körökben forognak, mások az igényeik, mint a szegényebbeknek. Nagyon sokszor sznobok is.
Több ilyen esetről is tudok. Ritkán sikerül a házasság. Vagy a szülők miatt romlik meg a kapcsolat.
Szerintem manapság a szülők sok mindent nem tudnak tenni. Ha a pár szereti egymást a szülők engedélye nélkül is együtt lehetnek. Ismerek olyan párokat akik nem tartják a kapcsolatott a szülőkkel, pont ezért.
Egyébként én nagyon nem értem miért kell valakit elítélni azért mert albérletben nevelkedett.
Jó h van, én így jártam.
Apóséknak számtalan benzinkút, szal hiába közelebb van jóval a fizetésem a 200hoz mint a 150-hez buktam a dolgot 2,5 után, főleg h a szüleim rokkantnyugdíjasok.
Szépen a hátam mögött fúrtak, végül az ex megunta és dobott egy apóséknál is menőbb vállalkozó fia miatt.
Persze ahogy lenni szokott egy évig ment a seggnyalás, majd kiderült, h a pasi fűvel-fával csalja az exem.
Ennyi.
#2-vel értek egyet.
Nagyon jól gondold át ezt az egészet,mert téged a szüleid teljesen más szellemben neveltek,mint a szegény lányt.
Az élet ez esetben arról fog szólni,hogy a lánynak szüksége van rád+ az anyagiakra,te viszont nem sokat fogsz érni a lány nélkül,tehát neked meg lelkiekben lesz szükséged rá.
Viszont nem irigylem a lányt,mert rettentő lenézéseken fog keresztül menni a szülők,leendő anyósa által.(tapasztalat)
Ha te szereted és ki fogsz majd mellette állni,akkor vedd el,azonban ha nem fogsz mellette kiállni bizonyos problémákban(hanem mondjuk inkább anyuci mellett),akkor inkább hagyj neki békét és ne menjetek bele.
Hozzá teszem,attól még lehet akkora a szíved,mint egy ház.
Nem könnyű ügy,de kivitelezhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!