Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és meleg. Mit tegyek?
Keress új barátokat, új családot.
A régieket felejtsd el!!!
Nem kötelező a szüleidnek semmit se mondani, egyszerűen el kell felejteni őket.
Leginkább melegekkel ismerkedj, a heterokat meg felejtsd el. Mintha nem is léteznének.
A meleg társadalom elég színes. Nem leszel egyedül.
Pár év és röhögni fogsz azokon a vadidegeneken, akiket egykoron családodnak, barátaidnak neveztél.
33-as, hogy adhatsz ilyen tanácsot neki?
Hogy felejthetné csak úgy el a családját és a barátait? Először coming outolnia kell, időt adnia mindenkinek, hogy feldolgozzák magukban a hírt és ha utána elutasítóak, akkor ESETLEG elgondolkodhat azon, hogy mindenkivel megszakítja a kapcsolatot. De hogy mindenkin "csak röhögjön", az hülyeség. Én magam egyetlen meleg srácot ismerek, az összes barátom heteró. Kb. 50-50%-ban fiúk és lányok. Mindannyian elfogadtak úgy, hogy meleg vagyok, mert nem ez számított nekik, hanem a személyiségem. Nem minden heteró fröcsögő homofób (sőt!), csak azért, mert pár idióta közülük itt írogat gyakorin, nem lesznek milliárdan.
Gondolkozz, mielőtt ilyen tanácsot adsz!
19/F
Szia!Próbáld meg elfogadni magad. Úgy vettem észre,hogy egyre több ember elfogadó a melegekkel. Igazán nem katasztrófa ne utáld magad,semmi okod nincs rá! Ne legyen bűntudatod,nem tehetsz róla,és nem ártasz vele senkinek.Soha ne hazudj maganak,az a legrosszabb.Szerintem ha elmondod, előbb utóbb elfogadják.Édesanyád biztosan meg fogja érteni és ettől úgyanúgy a fia maradsz. Kitartás!
ha úgy érzed beszélnél valakivel írj nyugodtan!:)
bátorság..:)
Szia.
Én még elég fiatal koromban mondtam el a szüleimnek, családomnak hogy a fiúkhoz vonzódom, kerekegészen 13 éves voltam, egyből jöttek azzal, hogy á ez nem lehet, ilyen fiatalon meg főleg nem!
De igazából sosem voltak annyira elutasítóak... Apámat kicsit szarabbul érintette a dolog, mert egy szem ˝kis˝fia vagyok, ő nehezebben törődött bele a dologba.
De minden barátomat ismerték, és szerették, kedvesek voltak velük és egy rossz szavuk sem volt ha mondtam hogy szeretném hogy ha itt aludna a barátom...
Az utóbbi időben a buszon ismerkedtem egy meleg sráccal, minden reggel egy busszal jártunk, kicsit közelebb kerültünk egymáshoz(később rájöttem hogy kár volt, mert komolytalan és az anyja még a boltba sem engedi el, csak heti 1x) és sose gondoltam volna, de APÁM TANÁCSOLT HOGY HOGY ISMERKEDJEK VELE! Felhívott nap mint nap, kérdezte hogy találkoztam- e a buszossal, volt- e valami, beszéltünk-e...
Sose gomdoltam volna a homofób apámról, hogy ennyire el tudja fogadni..
Szóval ne félj és ne legyen bűntudatod, az idő tényleg mindenben segít!:)
Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak beszélgetni szeretnél egy korodbeli meleg társaságával, akkor írhatsz nyugodtan privátot, szívesen beszélek veled bármiről!!:)
18/f,m
fospuska hozzászólására reflektálva:
"a melegség tele van pozitívummal"
Ja... ez max a HIV+ értelemben igaz, és főleg a távoli múltban.
"az élet rengeteg területén egyszerűen könnyebb boldogulni,ha meleg vagy"
Tapasztalat, vagy levegőbe puffogtatás?
No ugyan, említs már kérlek párat! Ha esetleg találtál, leírhatnád, azért a pozitívumért cserébe mi minden mástól esik el az illető.
23/F meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!