Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mesélte róla a volt barátnője hogy meleg. Igaz lehet?
Meg elkezdi hogy az anyja milyen egy banya és hogy mennyire utálja, meg hogy a srác milyen smucig mert még egy üdítőre sem hívta őt meg, meg ilyenek...
Elhiggyem ezeket szerintetek? Vagy csak rosszindulat?
Biszex lehet attól még. De ezen ne akadj fennt.
Valószínűbb viszont, hogy csak azért mondja ezeket, mert mérges rá még.
Szerintem meleg a srác! Tuti!
ha már az ex-barátnője ezt állítja... Ugyan már, ne hagyd magad félre vezetni. :D Annyira kamu szaga van annak, hogy egyszer smárolt egy palival. Jobbat sztorit nem tudott kitalálni?...
Attól, mert smárolt talán, esetleg egy másik pasival még lehet heteró. Én is smároltam lánnyal és mégis meleg vagyok. Amúgy szerintem is hazudik a csaj, féltékeny rád, mert feléd közeledik az ex barátja. Így később megromolhat a barátságod a lánnyal, ha tényleg lesz köztetek valami a sráccal, mert tuti nem viselné el, hogy az exével járj.
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!