Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és meleg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igazából 2 éve tudom, hogy meleg vagyok, de nemis ez a lényeg. Sajna egyre nehezebb ez számomra, gyűlölőm magam emiatt, ha ismerkedtem fiúval akkor utána mindig bűntudatom volt. 2 ember tudja rólam. A családomat mondhatni teszteltem egy poénnal, hogy mi lenne ha meleg lennék,nagyon elutasítóak voltak, szó szerint utálják a melegeket. Elmondani nem merem, de sokáig nem tudom húzni, ha rákérdeznek miért nem csajozok azzal hárítom hogy a tanulásra akarok koncentrálni. Nagyon számkivetettnek érzem magam így és szörnyen rossz hazudni mindenkinek. Szeretnék normális lenni, lányokkal már próbálkoztam, de semmi. Mert egy lánnyal nem akarok összejönni úgy hogy tudom hogy semmit se érzek iránta és átvágnám egy életen keresztül. Nem tudom, mit kéne tennem. Hazudjak életem végéig?2013. febr. 3. 19:49
11/42 A kérdező kommentje:
Mellesleg szerintem a melegségnek egyáltalán nincs pozitív oldala. Annyira szeretnék olyan lenn,i mint a többi normális hetero osztálytársam....
2013. febr. 3. 20:02
12/42 anonim válasza:
Hogyne lenne pozitív oldala! Meg lehet úgy élni, hogy boldog légy. :)) Szerintem ne hagyd ki semmiképp... ha fiú lennék én is meleg lennék. ;)
13/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó szerintem ez pont azért írod mivel lány vagy,de ha fiú lennél szerintem te a nőket szeretnéd, de aranyos ez tőled.
2013. febr. 3. 20:06
14/42 anonim válasza:
2 éve tudod, de még mindig nem dolgoztad fel magadban? Ez lenne az első, még mielőtt otthon kitálalnál. Ha bizonytalanul kezded a dolgot, akkor nem lesz hiteles a mondandód se.
Békélj meg magaddal, mert nem tehetsz semmit ellene. Ez is hozzád tartozik... boldog pedig lehetsz így is, csak nem szabad elzárkózni mindenki elől.
15/42 A kérdező kommentje:
Nem ezt nem lehet feldolgozni szerintem, csalódást okoztam mindenkinek a családomnak, a társadalomnak, mindenkinek. Bárcsak szüleimnek normális gyereke született volna, nem pedig én.
2013. febr. 3. 20:08
16/42 anonim válasza:
Attól tartok én férfiként se tudnám a nőket szeretni. :S :( Ez van... esetleg az extra fiús lányokat, a nagyon - nagyon picike mellűeket, akiknek a punciját eltakarnám és a popsijukat dugnám meg. Bocs, ha közönséges vagyok. De még ez is elég taszító gondolat... már így nekem.
Te is próbálkozhatnál viszont fiúnak kinéző lányokkal, hátha működik valamilyen szinten!
17/42 anonim válasza:
Fel lehet dolgozni, nem is olyan nehezen, mint ahogy hiszed. Most csak túl negatívan látod az egészet.
18/42 anonim válasza:
Nem utálja a világ 98%-a. Ny-európaban nyíltan felvállalhatnád.
19/42 anonim válasza:
A szüleidnek NORMÁLIS gyereke lesz, ha végre észhez térsz és elfogadod magad. Nem azért születtél, hogy mindenkinek megfelelj. :) Ezt ők is megérthetik.
20/42 fospuska válasza:
a melegség tele van pozitívummal. persze nem a párkapcsolatokra gondolok,az kifejezetten nehéz,már ami a környezetemben élő melegeket illeti,hanem az élet rengeteg területén egyszerűen könnyebb boldogulni,ha meleg vagy. jobban teszed,ha minél előbb felvállalod,mert így csak belebetegszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!