Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha vannak olyan napjai amikor nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem akar beszélgetni, találkozni, facebookra fel se jön. Ilyenkor teljesen "eltűnik" akár több napra is és fogalmam sincs mi van vele. Nekem nem mondt semmit, hogy ez miért van. De ha épp olyan a kedve akkor olyan jól megvagyunk együtt és olyan jókat dumálunk, mindig jókedvű.

Ez nagy baj? Vagy hagyjam rá? Mitől lehet?

2013. febr. 3. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem vagy annyira fontos neki.
2013. febr. 3. 19:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Lányról van szó, és nem is az érdekel, hogy szeret vagy nem szeret - mert tuti jönnek ilyen válaszok is -, csak nem tudom mi a probléma. Nem tudom mi van vele ilyenkor, eltűnik mint a halál, és ez eléggé zavar.
 3/8 anonim ***** válasza:
Vannak olyanok akiknek kell az egyedüllét. Amúgy ajánld fel neki ilyenkor hogy hárdul lecumizod, ha arra se moccan rá akkor beteg.
 4/8 anonim ***** válasza:
egyel fentebbi vok, ha csajról van szó akkor dobd ki mert félreqr.
2013. febr. 3. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyne lány vagyok. Egyke gyerek? Elég egyedüülálló alkat?

Nekem is kell hogy egyik nap tanuljak, este utána codozás, és hétvégén találkozom a barátommal. Kell nekem is a különtime, meg neki is. Bár ő minden percben velem lenne, de tudja hogy nekem kell hogy itthon picit kiéljem a kockaságom. Ott a nyár, akkor minden nap nyaljuk faljuk egymást,majd ti is, ilyenkor (gondolom suliba jár) hagy lazuljon magába

2013. febr. 3. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi honnan tudnánk,hogy mi baja van?

Erősen hangulat ember, én is ilyen vagyok.

Persze,ez nem fedi a valóságot,rá kéne kérdezned nem?

2013. febr. 3. 19:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem, ez se érdekel, nem érdekelnek ezek, csak hogy mi történik vele. -_- Mert rohadt idegesítő, hogy eltűnik. Aggódom miatta. De lehet feleslegesen.
2013. febr. 3. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet fölösen. Én is unom ha már délután egykor hív, hogy haragszom-e, holott alszok.

Tudnod kell, hogy mikor bízhatsz benne, és kell hagynod magára

2013. febr. 3. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!