Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha vannak olyan napjai amikor nem akar semmit?
Úgy értem, nem akar beszélgetni, találkozni, facebookra fel se jön. Ilyenkor teljesen "eltűnik" akár több napra is és fogalmam sincs mi van vele. Nekem nem mondt semmit, hogy ez miért van. De ha épp olyan a kedve akkor olyan jól megvagyunk együtt és olyan jókat dumálunk, mindig jókedvű.
Ez nagy baj? Vagy hagyjam rá? Mitől lehet?
Én is ilyne lány vagyok. Egyke gyerek? Elég egyedüülálló alkat?
Nekem is kell hogy egyik nap tanuljak, este utána codozás, és hétvégén találkozom a barátommal. Kell nekem is a különtime, meg neki is. Bár ő minden percben velem lenne, de tudja hogy nekem kell hogy itthon picit kiéljem a kockaságom. Ott a nyár, akkor minden nap nyaljuk faljuk egymást,majd ti is, ilyenkor (gondolom suliba jár) hagy lazuljon magába
Mi honnan tudnánk,hogy mi baja van?
Erősen hangulat ember, én is ilyen vagyok.
Persze,ez nem fedi a valóságot,rá kéne kérdezned nem?
Lehet fölösen. Én is unom ha már délután egykor hív, hogy haragszom-e, holott alszok.
Tudnod kell, hogy mikor bízhatsz benne, és kell hagynod magára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!