Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú mellé lány lakótárs mennyire gáz? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a két nem együtt tud-e lakni különösebb problémák nélkül. Mert ugye egy fiúnak és egy lánynak totál másak a szokásaik, érdeklődési/baráti körük. Mennyire lenne zavaró a másik fél? Tapasztalatok is érdekelnének, hátha járt már valaki hasonló cipőben.2013. febr. 3. 18:18
1/10 anonim válasza:
Lakótárs: simán, miért ne?
Szobatárs: igen, kemény fantáziákat szül már a gondolata is, de nem az eredeti célt hivatott szolgálni. :)
2/10 anonim válasza:
A rendrakás, mosogatás, közös helyiségek tisztántartása gond lehet.
3/10 anonim válasza:
Első vagyok, amúgy, más megközelítéssel...
Freud-i elszólás, hogy ezt a témát a szerelem, szex témakörbe raktad bele? :D
Kis hamis.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát..a kultúra és közösség kategóriában nem hiszem, hogy túl sok választ kapnék. :D
A takarítás, rendrakás problémáján kívül még arra gondoltam, hogy a baráti kör is gondot okozhat.
2013. febr. 3. 18:24
5/10 anonim válasza:
nem, a baráti kör különbözőség még jó is lehet.
6/10 anonim válasza:
Szerintem inkább azon kéne aggódni, ami a témakör nevében is szerepel.
7/10 anonim válasza:
Ahogy tapasztaltam, itt nagyon nagy gond volt, és az a poén, hogy nem velem! Egyszerűen undorító, ahogy az a lány élt, soha nem takarított semmit, az edényekre odaégetett mindent, és állandóan idehordta a pasiját napi szinten. Hála istennek elment! 20/F
8/10 anonim válasza:
Ha nem egy szobában laktok, akkor direkt jó.
Ha te vagy a fiú, legalább próbálsz igényesebben élni.
9/10 anonim válasza:
Nálam tökéletesen működik. Csak éppen fülig belezúgtam. Természetesen nem tud róla, nem is fog. Attól tartok, elköltözne :(
10/10 anonim válasza:
szia! János vagyok 29 éves! Én egy 23 éves lánnyal lakok egy szobába 5 hónapja , csak barátok vagyunk és,majdnem minden nap ltjuk egymást pucéran! Egy héten egyszer kiveri nekem, szájal is csinálja én csak simizem , meg meg van a közös maszti is! Figyu, attól ogy néha kivered neki és hagyod hogy ő simizzen még maradhattok barátok, a dugást ne engedd neki! Mi is igy vagyunk , egy ágyon alszunk,( egy ágy van a szobába ) én pucéran vagy alsóba , ő bugyiba és mégis megmaradtunk csak barátnak! Ti hogy lennétek ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!