Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még romantikus fiúk?
9-es igeen :D
10-es hát miért tagadod?
Hány éves vagy kérdező?
Amúgy én is romantikusnak tartom magam, rengeteg verset írok, és nem is folytom el.
DE
Nem ezzel csajozok. Ez csak az énem egy kis szelete.
Eddigi tapasztalatok szerint nem attól fog tetszeni vki egy lánynak, mert romantikus, de ha tetszik már a lánynak, nagyon nyerő pont a legtöbb értelmes lánynál.
17/f
14-es 18 vagyok és egyébként nem pont a romantikusra értem de velem eddig mindig úgy volt, hogy találkoztam egy pasival aki annyira nem tetszett elsőnek de megismertem megszerettem a kis lelkét és ezáltal a külseje is megszépült.
Ennyire fontosabb a belső mint a külső csak sajnos sokan arra mennek, hogy a legjobb csaj/pasi legyen mellette, hogy tudjon dicsekedni vele de közben meg a lelke nem is érdekli. Szóval érted remélem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!