Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek a karcsú, kicsi cicis lányokat?
Szia!
Attól függ, hogy néz ki, na és hogy áll neki a kicsi cici. Egy melltartómentes képet ha mutatsz (fej nélkül), akkor mondok egy számot 1-től 10-ig! (jöhet privátban is!)
dehogyis
nem valami előnyösek a géneid, ha utodnemzésről van szó
gondolj már bele milyen sz*r lesz a születendő gyerekednek, ha a te géneidet örökli, nem pedig az enyéimet (190cm)
főleg, ha fiúnak születik
Igen tetszenek, bár nekem a 156 centi kicsit alacsony az én 190+ centimhez képest
Kedves #21, vagy Thom12!
Igen kicsit körülményes a csókolózás, ha az egyik fél jóval magasabb mint a másik lásd az én példámat. Az exem 170 körül volt, én meg 190+. De ez sem őt, sem engem nem zavarta, megoldottuk. Viszont a kézen fogva járás az már kicsit kényelmetlen volt számomra. Ettől függetlenül nem volt semmi hátránya a magasságkülönbségünknek.
Szerintem elég egyértelmű, hogy van ilyen, na de az emberek megítélése ilyen téren szubjektív, és aki azt írja igen, az nem rád, hanem a fantáziájára szereplő hölgyikére alkalmazza, hisz nem ismerhet/láthat téged.
Az ilyen kérdéseknek nem sok értelmét látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!