Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tűnhetnék kövérnek?
Figyelt kérdés
Tudom, fura kérdés, mert mindenki sovány szeretne lenni, de nekem olyan tippek kellenének, amitől kövérebbnek tűnhetnék !!2013. febr. 2. 01:42
11/20 anonim válasza:
" egy szerepért meg kár elrontani az alakod."
Láttad azt a filmet,amiben a főszereplő lakatlan szigetre zuhan,és beszélget egy focilabdával?Abban tényleg lefogyott a pasas.
Ha megfizetik,a színész bármire képes(mint a qrva)
12/20 anonim válasza:
cellux+úszógumi=zsírosúszógumilátszata
13/20 anonim válasza:
Az a "A számkivetett" és Tom Hanks.
14/20 anonim válasza:
11-es igen láttam a Számkivetett című filmet és szeretem is. De ő fogyott, a kérdező meg hízna. Tom Hanks férfi a kérdező nő. A nők sokkal nehezebben dobják le a kilókat, mint a férfiak.
15/20 anonim válasza:
A színész attól még színész,hogy nehezebb dolga van vissza alakulni.
Nekünk fogyni nehezebb.(pasiknak)
16/20 spongyabob8 válasza:
szalonna kenyér nélkül ;) xD
17/20 anonim válasza:
pont akkor hízna inkább ha kenyeret enne szalonna nélkül, de mind1:D
18/20 anonim válasza:
Szűk, kinőtt ruhát vegyél fel és alája több réteg fehérneműt.
19/20 anonim válasza:
Vegyél fel egy sínadrágot és egy kabátot,
aztán arra rá vegyél fel egy bő farmert és egy pulóvert.
Szerintem így egyből 40 kilót hízol.
20/20 anonim válasza:
Nézd meg a Mrs.Doubtfire - Apa csak egy van című filmet és ti is csináljatok egy olyan jelmezt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!