Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit éreznétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit éreznétek, ha egy lány, aki régen kövér volt, és csúnyának tartottatok, lefogyna, és megszépülne?

Figyelt kérdés

Mondjuk csak a végeredményt látjátok, pl. suliban nyári szünet alatt fogyott volna le.

Sokan a fogyás után teljesen máshogy néznek ki, még az arcuk is megváltozik.

2013. febr. 2. 01:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ez csak egy elméleti kérdés, bár engem is érint, mert rajtam is van 25 kg felesleg. De én még nem fogytam le, de tervezem. De csakis magam miatt, bár az is tényező, hogy így rám se hederítenek a fiúk, meg nem egyszer hallottam már, hogy a fiú oszt.társaim az alakomon élcelődnek...
2013. febr. 2. 01:37
 12/18 anonim ***** válasza:

ma 01:37

Mert egy bunkó senkiházi primitiv magamutogató egoista hegyomlás méretű gigaparaszt az összes... :)

Ugyna kedves kérdező ne törödj velük. :) Sok siekrt a fogyáshoz ha igy látod jónak. Aztán majd kérünk képet az eredményről. :D

2013. febr. 2. 01:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyet.Szerintem undorító,mert nagyképű lett és ribancos...

De szerintem nem a soványsága miatt szép egy nő,normális esetben.

2013. febr. 2. 01:58
 14/18 bestest ***** válasza:
Ha lefogyna és megszépülne, akkor minden oké. Semmit sem számít, hogy milyen volt korábban. Semmit.
2013. febr. 2. 02:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

lelkiismeret furdalást?

nem.

tett érte,hogy bomba formába kerüljön és a sok edzés az étrend betartása,az időre evés lelkileg legalább annyira átformálja,mint testileg.

célkitűzés,önfegyelem,önismeret,kitartás.

tett érte,hogy feljebb kerüljön egy kaszttal,egészségesebb legyen,tehát elismerésre méltó az ilyen.

a fiatalkori eltehenesedés különben is a szülők hibája elsősorban,ezért a feleszmélése és az ostoba nevelés/etetés/edzésmentesség elleni tudatos döntése,szembefordulás miatt is tiszteletreméltó.

2013. febr. 2. 02:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk csak a végeredményt látjátok-Mivel ezt oda írtad nem tudtam így kezdeni:Engem nem zavar ha duci egy lány,és miért tartanám rondának a kövérsége miatt?nem!Azt kérdezed mit éreznék?Azt hogy sikerült neki,és kitartóan bámulatosan ügyes:)
2013. febr. 2. 10:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Mit éreznék?

Valószínűleg erőteljes vérrel való telítettséget a f@szomban :D

2013. febr. 2. 12:46
 18/18 Bogesz:) ***** válasza:

Velem ugyan ez volt a helyzet...ezért elhatároztam, hogy lefogyok.:) és hát idáig heti 2 zumbával, és egészséges étrenddel sikerült 8 kilót lefogynom:P még azért tökéletesítek magamon, de már sokkal jobban érzem magam:D tényleg megéri:) kezdetben azért akartam lefogyni, mert írtó szarul éreztem magam miután nagynehezen rávettem magam hogy kezdeményezzek egy fiúnál, és közölte hogy nem vagyok az esete mert ő a sportos lányokat szereti..nahát itt volt egy olyan pont ahol azt mondtam hogy eddig és ne tovább..de mostmár magam miatt fogyok nem miatta...egyébként én is azt gondoltam, hogy hű akkor majd most nagy változás szépen lefogyok, meg minden és majd hátha észrevesznek..hát nem így lett..xDD minden maradt a régiben, csak sokkal jobban érzem magam a bőrömben, szóóval ha másért nem de ezért is megéri:DD

sok sikert én szurkolok neked!!:P

16/L

2013. febr. 2. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!