Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit éreznétek, ha egy lány, aki régen kövér volt, és csúnyának tartottatok, lefogyna, és megszépülne?
Mondjuk csak a végeredményt látjátok, pl. suliban nyári szünet alatt fogyott volna le.
Sokan a fogyás után teljesen máshogy néznek ki, még az arcuk is megváltozik.
Életem értelme is ilyen volt. Én csak a végeredméynt láttam és eszementül beleszerettem :)
De ez régen volt.... nagyon nagyon régen :/
Mit éreznénk?
Ő ki nekem?Mit akart/akar tőlem?
Ha az a kérdés,hogy nem kezdeményeznék vele,mert régen kövér volt,akkor a válasz:de.
Mert a jelen számít.
ma 01:12
Jo Reggelt Doktor úr hogy sikerültek...? :)
szép estét :)
vizsgák letudva, közben voltam síelni, most jöttem haza épségben, egészségesen. történt valami errefelé?
ma 01:17
nem hiszen nem ismertem a "kövér" alakját. Ez ugyanaz, hogy egy lány gizda aztán magéra szed 70 kilot (ami tartalmazza az áfát is) és ugy amikor megvastagodik rajta pajzs akkor kerit magának valami pasit, mert a pasi a moletteb nőkre bukik történetesen.
Hidd el komoylan mondtam ,hogy saját tapasztalat:
Megismerkedtem egy lánnyal olyan alakja volt, olyan szemei, olyan stilusa hogy odáig meg vissza voltam tőle. :) Öt percet ha beszéltem vele de akkor már tudtam ,hogy ezért a lányért én tűzbe mennék. Utána még rengeteget dumáltunk mutatott képet a régi önmagáról, kibesézltük miegymás. Semmi lelkiimseretfrudalást nem éreztem, csak azt, hogy nekem Ő és csak Ő kell.
Aztán az éeltünk vet egy 180 fokos fordulatot ö felszedett egysrácot boldogan élnek én meg itt maradtam és álmodozok róla tóvábbra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!