Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami? Vagy a legjobb barátja miatt mégsem? (SOS, részletek lent)
Kérlek titeket, kedves válaszolók, olvassátok el a történetet, mert anélkül nem tudtok válaszolni.
Nos, egy kicsit bonyolult a történet, és már 25+ a korosztály is.
Van egy fiú, nevezzük X-nek. A másik fiút pedig Y-nak.
X és Y legjobb barátok szinte.
Én X-el Facebook-on ismerkedtem meg tavaly októberben, mikor volt neki egy kapcsolata. Amikor szakítottak november végén, meghívott magához X egy hétvégére, hogy ismerjük meg egymást jobban.
Lefeküdtünk már első este, így utólag nézve nagy hiba volt. Másnap, vasárnap pedig megjelent Y, meglátogatott minket, "megnézett" engem, ki is vagyok.
Ekkor történt meg a legnagyobb baj.
Y-nak lehengerlő egy stílusa van. Közvetlen és nagyon normális. Külsőre nem egy nagy szám, sőt inkább csak átlagos, de a stílusa valami észveszejtő.
Ezután mégjobban bántam, hogy X-el lefeküdtem, és a legrosszabb az volt, hogy Y tudott róla, előtte pedig nagyon szégyelltem magam.
A hétvége után bejelölt Y Face-en, és néha leveleztünk semleges dolgokról, meg hogy milyen hülye voltam.
X aztán megint összejött az exével, de január közepén megint szakítottak.
Ekkor felvetettem az ötletet, hogy találkozzunk megint (persze én már semmit nem akartam tőle) ő belement a találkozóba, ugyanúgy töltsünk együtt egy hétvégét.
Közben már Y-al is beszéltem, hogy majd megyek X-hez, aztán ő mondta, hogy majd átjön.
Pénteken délután mentem X-hez, Y már péntek este jött volna, de X azt mondta, ne jöjjön.
X nyomult is rám rendesen, gondolom, valami potya d*gást akart, szépen lekoccoltattam. :P
És milyen jól tettem, legalább nincs lelkiismeret furdalásom, mint a múltkor.
Szombaton és vasárnap délután is átjött Y, és nagyon jót beszélgettünk, és sokat hülyéskedtünk egymással.
Tényleg olyan jól megértettük egymást.
X meg csak lesett, hogy én hogy elvagyok Y-al.
Szóvá is tette, mikor Y lelépett.
A hétvége óta X-el nem is tartom a kapcsolatot szinte, mert mint kiderült, ő össze akart volna jönni velem, de én nem akartam már, és megsértődött.
Y-al pedig azóta többször is beszéltünk face-en, semleges dolgokról.
Nos ennyi a történet röviden.
Y-nak tetszhet a nő?
Összejönne vele, hogyha X a legjobb barátja?
Milyennek gondoljátok a nőt?
Igazából én X által ismertem meg Y-t, és Y sokkal jobb, mint X, hiába hogy külsőre meg csak átlagos.
X = k * 2π
de legközelebb ne velünk csináltasd meg a matek házidat
Ha jól értelmeztem ezt a zagyvaságot,Neked mindkét pasi egyformán bejön,az első számú,és a haverja is.Talán a haverja kicsit jobban,és arra vagy kíváncsi,van-e Nála esélyed.Nos,először is azt kéne magadban letisztáznod,melyik pasit is szeretnéd valójában.Amelyiktől tényleg akarsz valamit,csak arra nyomulj,a másikat meg hagyd,különben két szék között a pad alá esel,és még Te leszel a végén a könnyűvérű.Szóval döntsd el,mit akarsz.Második körben adj jeleket annak,aki Nálad befutó lehetne.
Amúgy,ha elfogadsz egy tanácsot,ne nagyon bízz ebben az x-ben,nem túl nyerő,ahogy ingázik a csaja,meg közted.Komolytalan a pasi,és nem valószínű,hogy megbízható.Az y gyerekkel meg azért vigyázz,mert a nagydumások veszélyesek.Lyukat beszélnek a hasadba,közben meg nincs is semmi a híres lehengerlő stílusuk mögött,no és persze általában nem egy nőt szédítenek,mert nem csak te vagy vevő erre a stílusra.
Szóval az eszed után menj,ne az ösztöneid után.Az is lehet,hogy mindkettőben csalódnál.Szerintem.
Nem jön be mindkettő, dehogyis.
Csak a srácnak a haverja jön be nekem.
Ha valamit akarsz a baráttól, akkor mindenek előtt hagyd ki a továbbiakból a dugós cimboráját. Elég hülye szitu valakivel találkozni aki neked bejön, egy másik pasinál, akivel dugtál.
Ráadásul, ha tetszel is neki, gondolhatja azt, hogy a barátom akármilyére nem fogok nyomulni...
Hogy összejönni akarna-e veled, az majd kiderül. Ez az egyéjszakás buli, nem volt nyerő ötlet sem a saját, sem a pasi szempontjából. Ráadásul lehet, hogy X is ráerősít az élménybeszámolóval arra, hogy veled nem kell sokat bíbelődni. Szóval lehet, hogy ebből sem lesz több egy alkalomnál.
Téged ennek a történetnek az alapján elég nehéz megítélni. Önmagában egy egyéjszakás kaland nem a világ vége. De legalább annyit megtanulhatsz belőle, hogy ha másért nem, azért sem érdemes belemenni, mert a legváratlanabb pillanatban üthet vissza. Mint a mellékelt ábra mutatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!