Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet sablonsztori, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet sablonsztori, de nem tudom mit tegyek? Az egyik legjobb barátom szerelmes belém! Részletek lenn!

Figyelt kérdés

Volt egy hosszú párkapcsolatom. Az akkori barátom által ismertem meg őt. Nagyon értelmes, intelligens fiú, kitűnő a humora, figyelmes, ráadásul jó munkája van, jó fizetéssel...csak jókat lehet róla mondani, egy dolog van ami miatt nem kezdenék vele: egyszerűen nem vonzódom hozzá fizikálisan. Nem ronda fiú, csak nem érzem amit kellene ilyenkor és ez bizony nem fog változni. Erre rá tesz az is, hogy iszonyú önbizalom hiányos, csak sikertelenségek voltak eddig az életében a lányok terén. Komoly kapcsolata nem is volt még soha pedig már a 3.-ik X-et tapossa. Ennek a legfőbb oka, szinte biztos, hogy az önbizalomhiány. Mikor még meg volt a kapcsolatom, már akkor nagyon sokat biztattam, hogy ő jó pasinak számít stb, akkor követte el azt a hibát, hogy szerelmet vallott. Veszekedések következtek, nem részletezném. Szerencsére rendbe jött a barátság, mert ez mindkettőnknek nagyon fontos. A párommal szakítottam, és azért mert alakul szerelmes kezdtem lenni egy harmadik fiúba, de ezt nem tudja senki még.

Most ez a barátom nagyon finoman, visszafogottan elkezdett udvarolni megint! (Igazából csak annyi, hogy többet keresi a társaságom, mindenféle kis kedves ajándékokkal akar meglepni, amiket igyekszek udvariasan nem elfogadni) Ha most véglegesen elutasítom (mert sajnos ez lesz) az önbizalma totál a föld alatt lesz és még a barátságát is elveszítem, mert eddig valószínűleg abban reménykedett, hogy a párom miatt nem akarok vele kezdeni. A harmadik fiú (aki miatt végett vetettem a kapcsolatnak)fele annyira se intelligens, mint ez a barátom, mégis megvan nála az, ami kell nekem egy kapcsolathoz. (egyébként még nincs semmi komolyabb ezzel a fiúval)

Ez most így leírva olyan egyszerűnek hangzik. Őszintén el kell mondani mindent, de valahogy az életben ez sokkal nehezebb és kellemetlenebb.

Hosszú lett, de legalább magamnak is megfogalmaztam...

Most vágjam tönkre egy olyan ember önbizalmát és barátságát, aki mindentől függetlenül nagyon fontos nekem?

2009. okt. 6. 00:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mást úgysem tehetsz, mivel ez sosem volt igazi barátság részéről. Mindigis az alkalomra várt...

A kérdés az: kell-e neked egy olyan fiú, aki nem a barátod, hanem a párod akar lenni? Lássuk be, csak púp a hátadra, habár még nem vallottad be magadnak

2009. okt. 6. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

"nem vonzódom hozzá fizikálisan. Nem ronda fiú, csak nem érzem amit kellene ilyenkor és ez bizony nem fog változni."

Ez azért van, mert az immunrendszeretek hasonló lehet - ezt a nők kiszagolják, és taszítja őket. Az ilyen fiúk ENNÉL a nőnél esélytelenek. Egy másik nő meg pont emiatt rajonghat érte (mert neki meg pont különbözni fog az immunrendszere).

Ezt mondd el neki így - akkor megmaradhat az önbizalma.

2009. okt. 6. 00:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

:O :D

00:56 - Ugye ezt az immunrendszer dolgot csak viccnek szántad, és...csak én nem értem a poént, ugye? :D

No nem azért...csak ha betéved a sok minitini, aki látogatja az oldalt, nehogy megmaradjon már a fejében az egyik...hát...elnézően...kevésbé tájékozottabbnak.Így is a hülyeség ragad leginkább többségükre. A végén megjegyzi az egyik és szerencsétlen még örülni is fog, hogy gazdagította szókincsét.:))

Ha tényleg nem csak gyenge viccnek szántad, akkor nézz utána, mi az az immunrendszer.

Elnézést...szóval a kérdezőnek:

Mondd el neki, hogy mit gondolsz róla. Mindent. És tedd hozzá, hogy bár ilyen jó véleménnyel vagy róla, nem kölcsönös a vonzódása és ez a vonzódás nem akarat kérdése. Vagy kialakul, vagy nem. Ami viszont fontos, hogy előtte teremts bensőségesebb hangulatot. És legyetek valamilyen nyugodt, csendes helyen. Beszélgetni (nem pedig elbeszélni a másik mellett, vagy egyszerű párbeszédet folytatni) csak kellemes helyen lehet és úgy, ha már megvan a kontaktus. Én ezt javasolnám.

2009. okt. 6. 03:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Tényleg mondd el neki a véleményed róla, őszintén. Hogy önbizalomhiányos, és így se te, sem más nem fog hozzá sose vonzódni, mindenki csak szívatni fogja, szar élete lesz.

Mondd el, hogy tetszik neked más, szálljon le rólad, úgysincs esélye.

Ha kedveled ennyire, akkor ezt bevállalhatod. Lehet, hogy emiatt megutál majd, maga alá kerül, stb., de ezzel úgyis magának kell megküzdenie, és szerintem ezzel tehetsz érte a legtöbbet. Ha nem sikerül neki, akkor ennyire volt képes, sajnos.

2009. okt. 6. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!