Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet kinézte magának egy srác, mit tegyek?
Azért ez nem így működik.
Tudhattátok hova mentek, ilyen helyen ez előfordul. Pont emiatt jó, ha nem egyedül jár az ember vagy csak a csajával. Én se vagyok több 70 kilónál, de ha valaki a barátnőmet molesztálja, annak annyi. Vagy én gondoskodok róla vagy a barátaim, mert nekik ugyanúgy számít. (Ha esetleg én nem venném észre vagy nem tudnék közbelépni) Persze nem pofozkodunk elsőre, elég szóban megkérni vagy mutatni az illető felé, hogy a lány már foglalt. Ha továbbra is erőszakoskodik, akkor nem jó megvárni a családot meg a kést, stb..
Jobb ha elhagyjátok a helyet. A gyúrás nem hogy javít, csak ront a helyzeten, mert nehezebben tudsz mozogni. Igaz, hogy erős leszel meg erőset tudsz ütni, de ha nem talál, akkor ráb*sztál. Sokkal több értelme lenne valami hatákony harcművészetnek ami rugalmassá, gyorssá és megfontolttá tesz. Ennek az utcán is hasznát veszed és a barátnőd mellett is, valamint megtanít uralkodni magadon és meg tudod védeni úgy magad és másokat, hogy az ellenfelet nem ölöd meg és lehetőleg maradandó sérülést sem okozol.
Szóval én a helyedben valami értelmes harcművészeti ágat választanék. Nem ezeket a brutál cuccokat, mint K1 meg Muai Tai.. hanem mondjuk Wing Tsun KungFu, ami direkt az ilyen vékonyabb testalkatú embereknek lett kifejlesztve, lányok is nagyon hatákonyan tudják alkalmazni és sok kormányerő is alkalmaz belőle bizonyos részleteket. Ez egy nagyon gyors közelharci forma, 0,5mp alatt kiderül ki az úr a gáton legyen az akárki akivel szemben állsz.
Ja és ha nem is tudsz ilyeneket, azt ne felejtsd el, hogy mindenkinek vannak gyenge pontjai még az ilyen hústornyoknak is, csak bátorság kell közel menni hozzá. De utána azt ajánlom fuss, mert a rendőrök téged vesznek elő ha valami baja lesz az illetőnek.
Ez egy ilyen világ. Én ikább valami beülős helyre megyek ami nyugis és haveri körrel + barűtnő(k) értelmesen elbeszélgetünk, hüülyéskedünk játszunk, akár otthon is megoldható ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!