Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindegy milyen vagy, csak a külső számít?
Én próbáltam már un. "badass" szóval rosszfiú lenni, voltam már türelmes, érett, felnőttes jófiú is a lányokkal, úgy vettem észre, ha nem jön be nekik a külsőm akkor a rosszifús jelleget undorító nyomulásnak, a jófiút pedig nyomorék gyerekességnek, vagy kifejezetten "visszataszítónak" találják a nők.
Viszont ha jól nézek ki, izmos vagyok, jóképű, bármi bejön nekik.
"csak az arc számít... ha az nem stimmel akkor semmi sem stimmel"
Hova van ez leírva?
Nem csak a külső, de egy olyan feltétel (főleg a helyes arc) ami egyfajta szűrő. Errefelé baromi sok helyes arcú, de gáz jellemű srác is kihullik a rostán, megundorodnak tőlük.
Az izmos már egyre kevésbé tetszik nekik, bár a kövérnél talán jobban csípik, ha az az izmos a mackósnál jóval vékonyabb derekú illetőt takar.
Egyéni kivételek lehetnek.
Ne próbálgass te ki semmit se,legyél olyan,amilyen.
te jóisten,mi az,hogy próbáltál már ez meg az lenni? ha színészkedsz,nem tudom,mit vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!