Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön a lányoknak egy ilyen fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a lányoknak egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés

magas, helyes, kedves, hűséges, őszinte, humoros, mosolygós, szerény, intelligens, érzelmes, romantikus

és ha igen, akkor miért fut el az összes csaj amikor próbálkozik?

2013. jan. 31. 22:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Mindazonáltal az is igaz, hogy az ember valahol társas lény. Viszont kell ehhez az a tudat, hogy ő választotta a társát. Belemélyedtem a pszichológiába, de magunktól is rájöhetünk, hogy igen gyakran ez azért is hasznos, mert később még jobban kitart mellette, márcsak önigazolásból is, és hajlandó többet fektetni a kapcsolatba. (Persze a visszájára is fordulhat, amikor már kínszenvedés az egész, mégse mer kilépni... mert el kellene ismernie, hogy tévedett).
2013. febr. 1. 16:07
 32/33 anonim ***** válasza:
A nagyképűt kifelejtetted.
2013. febr. 23. 19:50
 33/33 A kérdező kommentje:
nem felejtettem ki, tényleg nem vagyok nagypofájú...
2013. febr. 23. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!