Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön a lányoknak egy ilyen fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a lányoknak egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés

magas, helyes, kedves, hűséges, őszinte, humoros, mosolygós, szerény, intelligens, érzelmes, romantikus

és ha igen, akkor miért fut el az összes csaj amikor próbálkozik?

2013. jan. 31. 22:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az óvatosabb nők azt hiszik, hogy sorbanállás van nálad?
2013. jan. 31. 22:38
 12/33 anonim ***** válasza:

Jól hangzik ez így, de talán a srác nem veszi észre a saját hibáit, lehet hisztis, kötekedő, túlérzékeny, stb.

?

2013. jan. 31. 22:40
 13/33 A kérdező kommentje:

nem hipszerfiu.

ja és még párat kihagytam róla, nem ivott, és cigizett még soha, nem bunkó, sohasem beteg :)

2013. jan. 31. 22:41
 14/33 anonim ***** válasza:
89%

"Mutass képet, és megmondom :D"

Na itt látszik a nők értékrendje...

2013. jan. 31. 22:41
 15/33 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül "értékrend" kérdése, de tény, hogy minden embernek fontos a külső is, a benső is. Ha az illető tegyük fel magas, ám 150 kg, az "némiképp" magyarázná a dolgot. Bocs. Nők esetében is, persze!
2013. jan. 31. 22:43
 16/33 A kérdező kommentje:

tudomásom szerint mindig mindenkivel kedves, akkor is ha kiabálnak vele. nagyon nyugodt természetű.

azt mondja soha nem aggódik semmin, de a lányok valahogy mégis elszaladnak előle

2013. jan. 31. 22:43
 17/33 A kérdező kommentje:
nincs 150kg, csak olyan 80-90 körül.
2013. jan. 31. 22:44
 18/33 anonim ***** válasza:

valami bajnak lennie kell.

esetleg nem ez?: kapcsolatfüggő, külső alapján ítél (jaj olyan szép vagy, tündér szemedbe beleszerettem, hasonló maszlag), könnyen belezúg minden jöttmentbe, siránkozós (az első adandó alkalommal a másikra aggatja a problémáit), első randi után halálosan szerelmes, idealizálja a nőket, nyuszi kinyilatkoztatni a jó oldalát

Csak azért, mert a kérdésben leírtak nagyon pozitívak, de ezzel sokszor társul egy nagy adag romanticizmus, amikor nem is a lányt szereti önmagát, hanem akit beleképzel. Ismerek ilyeneket, én is ilyen vagyok, csak nőben. Hát nem egy jó tulajdonság. Hátha ilyen vagy - ha rólad van szó. Gondolkozz el! :D

2013. jan. 31. 22:48
 19/33 anonim ***** válasza:
szerintem igen 22L
2013. jan. 31. 22:55
 20/33 anonim ***** válasza:

18 Nagyon szépen leírta. Sok haverom simán olyan, amit magadról állítasz és nagyon könnyen találtak barátnőt.

Nem lehet, hogy az a helyzet nálad, amit a 18 ír?

2013. jan. 31. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!