Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön a lányoknak egy ilyen fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a lányoknak egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés

magas, helyes, kedves, hűséges, őszinte, humoros, mosolygós, szerény, intelligens, érzelmes, romantikus

és ha igen, akkor miért fut el az összes csaj amikor próbálkozik?

2013. jan. 31. 22:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nem csak egy látszat nyugodtság ez, és belül valahogy haragszik a nőkre, latens nőgyűlölő? Mert ilyet meg már láttam...
2013. jan. 31. 23:06
 22/33 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok, kivéve a testmagasságot meg, hogy helyes.. - vagy legalábbis ugye szerintem:) mert hát kinek mi.. romantikusságot nem tudom hova tenni, viszont rám még az is jellemző, hogy " nem bunkó, nem hazudik, nem iszik, nem cigizik, nem k@rvázik " :D még sincs senkim :))

ok: nincs önbizalmam, szerintem:)

de amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak azon a véleményen vagyok, hogy bejön nekik, nem tudom mi lehet a problem:P

2013. jan. 31. 23:34
 23/33 anonim ***** válasza:
Ez jól hangzik, minden nő ilyen pasira vágyna, szóval más a problémó..
2013. febr. 1. 08:00
 24/33 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy milyen, fentebb láthattuk hogy az az elsődleges szempont hogy hogy néz ki. Minegy milyen jelleme van ha “ronda“ akkor el lesz hajtva, de nagyon csúnyán. “Alap beugró“ a legtöbb csajnál hogy “90%ban jól“ nézz ki. Ha ez nem teljesül akkor azonnali tiltólista. Ha teljesül akkor jöhet a belső... Aminél megint buktatók hada vár...
2013. febr. 1. 09:32
 25/33 anonim ***** válasza:

Azért a fiúknál is elsődleges szempont, beugró, hogy JÓL nézzen ki a lány. Persze, ők az egyedüllét helyett inkább választanak egy átlagos-csúnya lányt, ha NINCS más. De ha választhatnak, tuti, hogy a szebb mellett döntenek.

Egyébként ez a kérdések többségén is tetten érhető.

"Én már ott tartok, hogy tudnék szeretni akár egy bármilyen CSÚNYA lányt is..."-írják. Nem úgy fogalmaznak, hogy "a lány benső szépsége fog meg" :))

2013. febr. 1. 11:27
 26/33 anonim ***** válasza:
Akkor mindkét fél undorító. Szép ez a világ,mi?
2013. febr. 1. 13:21
 27/33 anonim ***** válasza:
Én már nem tudom, melyik világ miért szép és csúnya. Miután nagyszüleim meséltek a sok régi, rossz kényszerházasságról, az se tűnt olyan hú de kellemesnek...
2013. febr. 1. 13:41
 28/33 anonim ***** válasza:
Mostanság meg ha nem vagy tökéletes akkor vár a “forever alone“ élet meg a cölibátus...
2013. febr. 1. 15:07
 29/33 anonim ***** válasza:

Egyedül még mindig kellemesebb élni, mint egy szar házasságban. Mivel ha a lányt hozzákényszerítették valakihez, vagy muszájból ment férjhez, általában nem csak ő volt boldogtalan, megmérgezte a másik életét is. Most olvasok egy könyvet, régi korokról.

Egy nagydarab, szótlan, 35 körüli férfihoz hozzá"adtak" egy szép, fiatal lányt, aki egy fiatal fiúba volt szerelmes. A férfi nem is beszélt vele, a nászéjszakán egyszerűen ágyra fektette és "dúr bele"- nem feltétlen durván, de a lányra sokkolóan hatott a dolog. Aztán szép, következetesen (ezt levezetik pszichológiailag) megkeserítette a férje minden percét, pár évtized múlva fordított felállással találkozunk: a férfi félig rokkant, leuralt, mindenben kiszolgáltatott, állandóan megalázott, de az asszony is boldogtalan, házisárkány, zsörtölődő, piszkálódó, állandóan a bosszút leső. Mivel nyilván úgy érzi, tönkre tették az életét.

Biztosan voltak olyan emberek (nem szótlan, embereket nem ismerő középkorú férfiak és tapasztalatlan 16 éves lányok- mert ehhez nagy SZERENCSE kellett volna!) akik meg tudták szeretni egymást.

De nem olyan gyakori lehetett, mint manapság.

Most meg a másik végletbe estünk, tudom. Ha már nem rózsaszín minden, a fenének se kell, vagy azonnal újat kell keresni.

2013. febr. 1. 15:16
 30/33 anonim ***** válasza:
Bizonyos vélekedések szerint sem régen sem most nem létezik “szereklem“ csak érdekkapcsolatok (nem feltétlen pénz!) Illetve egymásra fanyalodás meg kénnyszerházasságok. Végülis ...
2013. febr. 1. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!