Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a lányoknak egy ilyen fiú?
magas, helyes, kedves, hűséges, őszinte, humoros, mosolygós, szerény, intelligens, érzelmes, romantikus
és ha igen, akkor miért fut el az összes csaj amikor próbálkozik?
én is ilyen vagyok, kivéve a testmagasságot meg, hogy helyes.. - vagy legalábbis ugye szerintem:) mert hát kinek mi.. romantikusságot nem tudom hova tenni, viszont rám még az is jellemző, hogy " nem bunkó, nem hazudik, nem iszik, nem cigizik, nem k@rvázik " :D még sincs senkim :))
ok: nincs önbizalmam, szerintem:)
de amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak azon a véleményen vagyok, hogy bejön nekik, nem tudom mi lehet a problem:P
Azért a fiúknál is elsődleges szempont, beugró, hogy JÓL nézzen ki a lány. Persze, ők az egyedüllét helyett inkább választanak egy átlagos-csúnya lányt, ha NINCS más. De ha választhatnak, tuti, hogy a szebb mellett döntenek.
Egyébként ez a kérdések többségén is tetten érhető.
"Én már ott tartok, hogy tudnék szeretni akár egy bármilyen CSÚNYA lányt is..."-írják. Nem úgy fogalmaznak, hogy "a lány benső szépsége fog meg" :))
Egyedül még mindig kellemesebb élni, mint egy szar házasságban. Mivel ha a lányt hozzákényszerítették valakihez, vagy muszájból ment férjhez, általában nem csak ő volt boldogtalan, megmérgezte a másik életét is. Most olvasok egy könyvet, régi korokról.
Egy nagydarab, szótlan, 35 körüli férfihoz hozzá"adtak" egy szép, fiatal lányt, aki egy fiatal fiúba volt szerelmes. A férfi nem is beszélt vele, a nászéjszakán egyszerűen ágyra fektette és "dúr bele"- nem feltétlen durván, de a lányra sokkolóan hatott a dolog. Aztán szép, következetesen (ezt levezetik pszichológiailag) megkeserítette a férje minden percét, pár évtized múlva fordított felállással találkozunk: a férfi félig rokkant, leuralt, mindenben kiszolgáltatott, állandóan megalázott, de az asszony is boldogtalan, házisárkány, zsörtölődő, piszkálódó, állandóan a bosszút leső. Mivel nyilván úgy érzi, tönkre tették az életét.
Biztosan voltak olyan emberek (nem szótlan, embereket nem ismerő középkorú férfiak és tapasztalatlan 16 éves lányok- mert ehhez nagy SZERENCSE kellett volna!) akik meg tudták szeretni egymást.
De nem olyan gyakori lehetett, mint manapság.
Most meg a másik végletbe estünk, tudom. Ha már nem rózsaszín minden, a fenének se kell, vagy azonnal újat kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!