Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy keltsem fel a figyelmét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy keltsem fel a figyelmét (visszafogottan, nem r*bancosan), mint NŐ?

Figyelt kérdés

Van egy tanárom, aki nagyon tetszik már egy fél éve. Viszont sokkal idősebb nálam. (Ne ítéljetek el, ne erre mondjatok véleményt, azt már megkaptam párszor. Köszi :)

Mint tanítványa, már felhívtam magamra a figyelmet :P Most szeretném, ha észrevenné, hogy ne csak a tanítványa vagyok, hanem nő is :)

Egyetemi tanárról van szó.

Csak normális válaszokat, légyszi :)

2013. jan. 31. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
csak nem te írtad ki a másik egyetemi tanáros kérdést is?
2013. jan. 31. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos én most jöttem rá, hogy nem bírom tovább, lépnem kell. Csak nem akarok ajtóstól rontani a házba, nehogy fordítva süljön el a dolog :)
2013. jan. 31. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne próbálkozz egy tanárnál, aki tanít. Bocsi, de előbb végezd el az egyetemet.
2013. jan. 31. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Várd meg, amíg minden tárgyat elvégzel, amit ő tart!

Ha levizsgáztál az utolsóból is, hívd félre egy semleges helyre és add tudtára, hogy mit akarsz. A magad módján.

De tényleg csak akkor, ha már nincs függőségi helyzet és ha biztos vagy benne. Ismerek több ilyen kapcsolatot, több olyat is, amiből házasság és gyerek lett, de olyat is, aminek az lett a vége, hogy a te helyzetedben lévő lánynak idegösszeomlása volt...

2013. jan. 31. 23:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó félév, ahol tanít. De mielőtt megtenném a nagy lépést, szeretném, ha észrevenne, és megtetszenék neki :)
2013. febr. 1. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ha eddig nem reagált a jeleidre, akkor valsz. nincs esély. Lehet, hogy beválna, ha esetleg (ha nem is ribancosra, de) csábítóbbra vennéd a figurát ...pl. ruházkodással, sminkkel, hajjal.
2013. febr. 13. 23:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet, hogy néha vannak apró jelek, amik okod adnak a reményre :D Pl. előző órán odahozta a pendriveomat, hogy várjak, mert lassu a gép majd kicsit később ráteszi (mosolygott) és olyan volt mintha azt mondaná, hogy majd ha a többiek leléptek. Erre én hülye mondtam neki h jó, akkor majd legközelebb, és ilyen tök csalódott fejet vágott. Ráadásul órán folyton rám néz, nekem magyaráz, mosolyog, jajj.. nem tudom. :/
2013. febr. 18. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!