Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsem fel a figyelmét (visszafogottan, nem r*bancosan), mint NŐ?
Van egy tanárom, aki nagyon tetszik már egy fél éve. Viszont sokkal idősebb nálam. (Ne ítéljetek el, ne erre mondjatok véleményt, azt már megkaptam párszor. Köszi :)
Mint tanítványa, már felhívtam magamra a figyelmet :P Most szeretném, ha észrevenné, hogy ne csak a tanítványa vagyok, hanem nő is :)
Egyetemi tanárról van szó.
Csak normális válaszokat, légyszi :)
Várd meg, amíg minden tárgyat elvégzel, amit ő tart!
Ha levizsgáztál az utolsóból is, hívd félre egy semleges helyre és add tudtára, hogy mit akarsz. A magad módján.
De tényleg csak akkor, ha már nincs függőségi helyzet és ha biztos vagy benne. Ismerek több ilyen kapcsolatot, több olyat is, amiből házasság és gyerek lett, de olyat is, aminek az lett a vége, hogy a te helyzetedben lévő lánynak idegösszeomlása volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!