Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vonjam magamra a figyelmét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vonjam magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés

Osztálytársam egész helyes és bevallom, nagyon tetszik.. Ő inkább az a népszerű fajta, míg én a csendes mosolygós "elvarázsolt" "Királylány" vagyok :D

Magamról:

Vörös hasigérő hajam van + frufru

Szemem: Sötétzöld

Alakom: Vékony vagyok (az osztályból a legvékonyabb)

Szeretem ha valaki mosolygós, kedves.

szeretem a focit is, bár ő azt már abbahagyta..

Róla:

Halja: Barna Tüsis

Szeme: Barna

Szinte az egész iskola (még a "nagyok" is) jóba vannak vele. próbálgatok vele szemezni, de semmit nem ér..

Sok barátnője volt már, nekem még barátom nem volt.

őket nagyon kihasználta, nem szeretném én is úgy végezni, mint ők, szeretném ha rám majd odafigyelne, kedves lenne, és nem ott csókolózna velem, ahol senki sem lát, és nem tagadná le..

Szinte mindig rá gondolok és ha valami sikerül neki, ami nekem nem akkor is örülök az ő sikerének.

Még egy kicsi: Ő 5-ös tanuló én inkább 4-5 vagyok de becsúszott már 1-2 karó, 3-as is.. :$

Kérlek segítsetek!!

(15/ lány)

(Kérlek normális válaszokat írjatok..)

(Előre is köszi :)

(Hogyan öltözködjek, stb.. ilyenek is jöhetnek)

2013. jan. 24. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el. Az ilyeneknek még nem nőtt be a feje lágya és láthatod is a példát, hogy mi lett az előző barátnőivel.
2013. jan. 24. 00:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, és igazad van! ha jobban belegondolok, akkor nem is nagyon szeretném úgy végezni mint ők, de vágyom a szertetre.. nem tudom miért, de nagyon.. valószinűleg azért is szeretek bele minden 2. idiótába.. :$ :D
2013. jan. 24. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez érthető, de gondold át azért, hogy kivel kezdenél... :) Nyugi, megtalálod majd a párod, aki nem hetente váltogatja a barátnőit :)
2013. jan. 24. 00:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Remélem is.. Köszi azért! :) :) :) :) :)
2013. jan. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!